Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny spolurádce
,
dodělal jsem obložení střešního okna z vinilových desek tl. 4mm - viz obr 1.
Desky mají rovnou hranu, ale omítka na rákosu je nerovná a ustupuje o 0-18mm dozadu. Nechci to řešit už mokrým procesem a nechci ani prznit rovnou hranu desek podle křivé omítky. Potřeboval bych lištu - viz 2. obr, kterou nasadím nebo nalepím na vystupující obkladní desky, která bude mít ohebný protisměrný praporek, který bude kopírovat nerovnosti omítky. Hledal jsem kdeco, SDK lišty, F lišty, okenní lišty, lišty pro sprchové kouty, gumové...a pořád to není ono, na barvě nezáleží, stačí bílá, hlavně ne průhledná...jsem smířenej, že to udělám ze dvou lišt "U" kterou nasadím a "V" s jedním lepícím ramenem a jedním pružným, ale i tu "V" lištu aby překryla takový rozptyl nerovností jsem zatim nenašel.
doplněno 12.08.26 17:36:
aha nenahrál jsem 2. obr
doplněno 12.08.26 17:38:
pdf nefunguje tak snad teď
| schema.pdf | 193.52 kB |
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.