Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze přihlásit do Můj ČEZ - použity dva odkazy

Od: weru

Dobrý den, už asi přes měsíc se nemohu přihlásit na tuto stránku. Buď to píše chyba autentizace, když to dám přes https://muj.cez.cz (ani to nenabídne příhlášení, ale hodí to chybu viz screen 1) nebo jsem použila stránku https://mepas.cez.cz (viz screen 2) , tam mi to nabídne přihlášení, ale když napíšu jméno a heslo, tak to hodí tu samou chybu. Ale zkoušela jsem zadat schválně špatně celkově údaje a to hned napíše: Neplatné přihlašovací údaje. Tedy evidnentně to bere v potaz, jelikož když to napíšu správně, tak to "Neplatné přihlašovací údaje"nenapíše, jen hodí chybu. Věděl by prosím někdo co s tím? Díky.

Nelze přihlásit do Můj ČEZ - použity dva odkazy
Nelze přihlásit do Můj ČEZ - použity dva odkazy #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jestli je problém ve WIn, tak třeba zkusit přihlášení v apce na mobilu.

telge
hodnocení

0x

Před chvíli jsem se zkusil přihlásit do MŮJ ČEZ a normálně bez problémů mne to přihlásilo. Pokud se podíváš na ten tvůj obrázek a přečteš si co je tam napsané "Nepodařilo se ověřít oprávnění k správě zákaznických smluv. Kontaktujte zákaznickou linku" tak tam máš odpověď na tvůj dotaz. Už jsi tu zákaznickou linku kontaktovala a pokud ano tak co ti na to řekli?

zam
hodnocení

0x

Já jsem tam volal a "máme něco s tím a pracuje se na tom a co máte za přání a bla bla" a stále mi to taky nejde.Mám na mým note buke w7.Na jiným je w10 a tam to jde normálně.Takže problém bude někde tam.Snad bude vědět nějaký ajťák.

telge
hodnocení

0x

Napadá mne ještě zkusit to přihlášení přes Google nebo Facebook.

vseok
hodnocení

0x

Na linux Ubuntu, xFce a Firefox přihlašování jede bez problému. Jestli nemaj napadený nějaký Windowsovský server nebo něco podobnýho. Windowsy nejsou moc bezpečné a oni jak furt záplatují nějaké bezpečnostní díry, pak s tím koncový uživatel může mít problém. Nejlépe je si na počítač hodit dva operační systémy, Windows a Linux nebo Linux a Windows, asi spíš ta druhá volba je bezpečnější v tomto pořadí, tedy pokud widle nepřepíší zavaděč Linuxu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]