Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvířka do komůrky

Od: rotorod®

Dobry den

mohu mít dotaz na Vás? Chci v podkroví udělat jednoduche dveře do komůrky, cca 160x50cm. Na nábytkové panty (takové silnější). Přemýšlim že si udělám z prken obdelník, v rozích aby byl 100% pravý úhel si to pojistím rohovníkem, a na takto hotovou dveřní "šablonu" přilepim horizontálně plovoučku co mi zbyla.
je to dobre řešení? Jak velky rohovnik by měl být, stačí cca 10cm na kažkou stranu? Nebo jak jinak udělat dvířka, aby nebyla těžká kvůli závěsu (pantům).
díky za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bramburka
hodnocení

0x

Jsem zena, chaluparka, zadna odbornice, ale preci jenom bych se k tomu rada vyjadrila:
Jak velky je fin. rozdil mezi rohovnikem 10cm a 20cm?
Mate-li na strane misto, neuvazoval jste o posuvnych dverich? Nam se velice osvedcily.
Plovouckou sice usetrite, ale drevotriska by byla hezci a prijemnejsi na omak.
Asi jste mensiho vzrustu, kdyz volite takove rozmery. Nebo je to pro deti?
Ja vim, moc vam do toho mluvim, ale je to jen moje uvaha.
Pokud se vam to nelibi, tak se omlouvam...

olin
hodnocení

0x

Mají být ty dvířka i případně zateplené nebo stačí jen klasická "dvířka"? Co hluk, prosvětlení nebo průnik prachu-stačí také něco obyčejného?

km
hodnocení

0x
a co futra? ram do kterych se budou zavirat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]