Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je svářečka Kuhtreiber Makin TIG HF dobrá?

Od: lulek
Dobrý den, objednal jsem bazarovou svářečku Kuhtreiber Makin TIG HF, přišla mi to výhodná nabídka tak jsem to vzal, ale v zápětí jsem zjistil, že Makin jsou snad nějaká trochu obyčejnější řada, každopádně začínají cenově níže, než kitin, tak mám strach, aby to nebyl nějaký aušus a za chvíli to nepřestalo fungovat. Co si myslíte o kvalitě a trvanlivosti této svářečky? Původně jsem chtěl gamu 1500 L HF, bude tento Kuhtreiber v něčem lepší? U Omicronu mi říkali, že oni vše vyrábějí a jsou schopni levně měnit součástky. Vše ostatní se prý dělá v Číně a mění se celé desky a je to drahé. Nechali byste si ten Makin, nebo byste to raději poslali dál a koupili ten Omicronu gama? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jir
hodnocení

1x
Kuhtreiber a Gama vznikly původně jako jedna rodinná firma v Třebíči, později došlo k rozdělení.
Oboje jsou kvalitní stroje.

Je to tak...

hodnocení

1x

Zdravím.

Kuhtreiber Makin jsou dobré svářečky.

Ale pokud nemá ta tvá nějakou záruku tak bych ji nekupoval.

lulek
hodnocení

Stála 8800 s dopravou a nová je inzerována přes 20000. Ale právě se bojím, aby se brzy neukázalo, že ji budu moci buď vyhodit, nebo nechat opravit třeba za 15000.
Chtěl bych se naučit elektroniku opravovat, ale stačil blbý bojler Dražice Smart, co jsem našel 4 roky starý ve šrotu a ukořistil jsem celou elektroniku, hned jsem to vzdal, když jsem uviděl integrovaný obvod asi 7x7 mm velký s 11 vývody na každé straně. A asi jsem i pochopil, že ho vyhodili, když ta elektronika stojí 4500 Kč a klasický bojler s pár dráty stojí třeba 7000...

k2
hodnocení

0x

Laicky nazor svarece-lepila: v pripade hobby/obcasneho nasazeni/pouziti chybu neudelate s ani jednou znackou. Pokud to ma byt masina, ktera jede 8h denne/5dni v tydnu, tak to uz nedokazu posoudit vhodnost ani jedne znacky...

hodnocení

0x

Lepšie ak kúpite toho Omicrona. U Kuhtreibera skôr vyššiu radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]