Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Candy pračka

Od: zuzana
Pěkný den, mám novou pračku candy. Odstranila jsem aretacny šrouby, ale pod spodním byl ještě Železný pás, nevím zda ho také odstranit. To nikde není psáno. Je to vrchem plnena pračka.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
A něco bližšího? Hlavně označení, typ... Návod máte? Tam bývá popsáno, co odstranit před prvním použitím. Není to u všech praček stejné...No, dejte typ, pomůžeme...

hodnocení

0x

Možná by pomohla fotka toho pásu.

vseok
hodnocení

0x

Zelezný pásek na připevnění hadice s přívodem vody? Nebo co myslíte?

mm®
hodnocení

0x

U všech vrchem plněných praček Candy, co jsem na webu našel, je stejný návod na instalaci. Zahrnuje pouze odšroubování aretačních šroubů i s těmi pojistnými camprdlíky (a pak se to zaslepí krytkami). O odstranění nějakého pojistného plechu, jaký mají třeba pračky Whirlpool, se tam nepíše.

Obecně platí, že tyhle přepravní pojistky jdou odstranit snadno (velké šrouby, málo utažené...) a co má zůstat, jde sundat hůř (nebo vůbec).

Pokud ten plech nezasahuje nějakým prolisem hluboko dovnitř (jako u té Whirlpoolky), pak je to jen kryt a má zůstat na místě.

Mimochodem, nejsnáz se to zjistí, když se pračka zapne. Pokud tam zůstala přepravní pojistka, ohlásí to chybu a program nepokračuje dál. (Pračka se tím poškodit nemůže, výrobce musí počítat i s naprostými joudy,)

Candy pračka

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, návod, typ a foto! Měli jsme doma Goddess a tam se oddělaly přepravní šrouby i se spojovacím plechem. Menší šrouby s krytkami zůstaly. *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]