Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradite malý vysavač?

Od: aja1946®
Málo výkonný, koupila jsem malou Etu, zvedá mi koberrc i na nízký výkon.Vracim.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bear
hodnocení

1x

Na samotné hadici bývá krytka, jejíž posunutím pustíte vzduch na přisávání mimo hubici. Tím také snížíte výkon.

km
hodnocení

1x
u vetsiny vysavacu se da snizit vykon sani na hubici a dnes uz take primo snizit vykon samotneho motoru vetsinou otocnym nebo posuvnym tlacitkem na tele vysavace, kvalitnejsi stroje mohou mit toto tlacitko i na hubici. vykonny vysavac je vyhodou. muzete take provest kutilskou upravu vyvrtanim vhodne velkeho otvoru do hubice.

id
hodnocení

1x
Než jsem popsala, jak jsem vyřešila zvedání koberce, přečetla jsem nick tazatelky. Ani jsem odpověď nedopsala a vše smazala. Od ní je ignorace trvalá, nereaguje, jen zadává otázky. Asi je ani nečte.
bear

A navíc není moc chytrá, když jí nenapadne omezit výkon vysavače jinou hubicí nebo dírou v trubce, kdy sand i dnes mají vysavače regulovatelnou clonku na přisávání. Řešit toto reklamací...*zed*

Dnes je navíc problém sehnat vysavač, který opravdu saje. Né jen hučí a nedělá nic.:-D

A jak budete vy chytří v 80? ;)
bear

Podobně jako moji rodiče, kteří v dětství měli jako pokrok barevnou TV a v důchodovém věku zvládali chytré telefony, spravovat si webovky a FB se svými koníčky. (72let)

Stačí jít s dobou a zajímat se o techniku celý život.

Holt někdo chodí k pásu nebo dojí krávy a někdo začal podnikat a nenechal si ujet příležitosti.

Tedy nemyslím si, že zrovna já bych byl jinej. A mě technika a elektronika baví moc. Geny nejde vyúrat, že? :-D;)

id
Já v 80 letech? Když umím od školky pozdravit, požádat i poděkovat, tak předpokládam, že za málo let se to nezmění.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, mechanický zametač koberec uklidí, ale nezvedne. Zdravím!
google.com/...

hodnocení

0x
Stačí jiná hubice.

ja
hodnocení

0x
Jestlipak jste používala správnou hubici? Hubici na tvrdé podlahy nelze použít na koberce.

hodnocení

0x
Nenapsala jste, jaký konkrétní typ jste koupila, ani jestli hadicový, nebo tyčový.
Předpokládám, že vám spíš prostě nesedl, protože jak už zaznělo, zvedání koberce se dá řešit.
Pokud chcete něco, co nemá tah a jen tak šudlí, kupte si bateriový. Tam se nedostatek sacího výkonu dohání rotačním kartáčkem.
Podle mě ale ten vyšší sací výkon minimálně jednou za čas potřebujete, aby vysál prach z objemu koberce a ne jen tak pošomtal drobky z povrchu.

hodnocení

0x

Když bude slabý, dobře nevysaje, ale nebude zvedat koberec. Nemůžete na rožek postavit třeba stůl a na druhý rožek si stoupnout?

jirib
hodnocení

0x
p.aja1946 s vámi pěkně cvičí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]