Nejste přihlášen/a.
1x
1x
A navíc není moc chytrá, když jí nenapadne omezit výkon vysavače jinou hubicí nebo dírou v trubce, kdy sand i dnes mají vysavače regulovatelnou clonku na přisávání. Řešit toto reklamací...![]()
Dnes je navíc problém sehnat vysavač, který opravdu saje. Né jen hučí a nedělá nic.![]()
Podobně jako moji rodiče, kteří v dětství měli jako pokrok barevnou TV a v důchodovém věku zvládali chytré telefony, spravovat si webovky a FB se svými koníčky. (72let)
Stačí jít s dobou a zajímat se o techniku celý život.
Holt někdo chodí k pásu nebo dojí krávy a někdo začal podnikat a nenechal si ujet příležitosti.
Tedy nemyslím si, že zrovna já bych byl jinej. A mě technika a elektronika baví moc. Geny nejde vyúrat, že? ![]()
![]()
0x
Předpokládám, že vám spíš prostě nesedl, protože jak už zaznělo, zvedání koberce se dá řešit.
Pokud chcete něco, co nemá tah a jen tak šudlí, kupte si bateriový. Tam se nedostatek sacího výkonu dohání rotačním kartáčkem.
Podle mě ale ten vyšší sací výkon minimálně jednou za čas potřebujete, aby vysál prach z objemu koberce a ne jen tak pošomtal drobky z povrchu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.