Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v neděli jsem koupila v Kuflandu balenou mrkev v sáčku po 1 kg, vypadala pěkně. Doma jsem ji dala do lednice do boxu na zeleninu a roztrhla sáček. V úterý začala od špiček jako by uhnívat a dnes je na vyhození, má vyhnilé celé vnitřky, teče z ní jako by sliz, ale povrch je celkem pěkný. To stejné se mi v tuto dobu stalo loni. Čím to je, že po tak krátké době úplně zevnitř vynije?
1x
Nikdo ze zákazníků neví, jak dlouho mrkev v tom plastovém sáčku byla. Možná hodně dlouho, než se k Vám dostala. A i když jste pytlík otevřela, bylo už pozdě.
Proto si raději kupuji zeleninu nebalenou, volnou. Prohlédnu si ji, vložím do sáčku a doma vyndám. Proto v té umělině neleží tak dlouho, jako balená.
Balená zelenina, to je sázka do loterie. V tom obalu jí není dobře, rosí se a dřív podléhá zkáze. Stejně tak nekupuji ani balené maso. Balíček vypadá na pohled lákavě, umějí to tam naaranžovat a po otevření z toho vyndáte takovou zoufalou flaksu, že je vám z toho nanic.
Kdepak - pěkně se podívat, prohlédnout, vybrat si. Na to mám, jako zákazník, právo. Jaga.
0x
Mrkev kupuji jen svazkovou, ideálně ČR nebo Itálie a musí být vytažena čerstvě z písku. V nouzi pranou, ale ta je určená ke zpracování "ihned".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.