Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
doporučte prosím, co máte vyzkoušeno, mělo by to vydržet práci na poli a v sadu, pokud možno i v blátu.
Dosud jsem měl boty z Lídlu, které reklamuji, co půl roku, protože nevydrží (jsou lepené)...
Díky
0x
0x
Vždy jsem byl spokojen s boty Panda.fasovali jsme je v arbajtu. Jedny z posledních-polobotky, které jsem nafasoval a nosil círka deset roků-celeročně, tedy i v zimě! Následovali pak kotníčkové Pandy ktaré jsem nosil asi 5 roků (do konce profesního života) ty se rozpadli pak po několikaletech nenošení při výletu okolo Háje se rozdělila podrážka na dva kusy. Takže za mne vybral bych si Panda.
Jo zapomně jsem základní údaj šlo o práci na stavbách za téměř jakéhokoli počasí. Všichni kolegové docela nadávaliže nic nevydrží,ale paradoxně měl drželi a přes vyšší hotnost než kolegové. Akorát obkladačům drželi ale ti zase měli prodřené špičky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.