Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akumulatorovy pristroj

Od: alena350®
Dobrý den, loni mi můj bývalý nechal tenhle přístroj s tím, že si mám hlídat stav nabití akumulátoru, tedy tak jsem tomu já rozuměla…
Prostě aby se nevybil úplně na nulu…
Zřejmě nenáhodně jsem ho vůbec teď nepotřebovala, takže ho nikdo nepoužil… Jen je mi záhadou, jak to, že se vůbec nevybíjí… anebo jsem pochopila jeho strohé vysvětlování špatně? Momentálně se s ním mluvit nedá. Tak prosím o radu toto fórum . A děkuji . A přístroj nebyl nový.

Akumulatorovy pristroj

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

2x

Baterie je v dobré kondici. Je dobré ho občas použít / i naprázdno/ a pak baterii dobit doplna.Pochoplia jste ho správně.

riva

Lithiové baterie je lepší skladovat ani nenabité, ani nevybité - obé jim škodí. Ale když to je u nepoužívané věci, tak to je jedno.

hodnocení

2x

Pokud ten šroubovák nepoužíváte, není vybíjení nijak velké. Předpokládám, že to má Li-Ion články, ty skutečně vydrží nabité dost dlouho. Nemusíte se obávat .

hodnocení

1x
Ja když aku nářadí nepoužívám tak z nej sundavám baterii

111®
hodnocení

0x

Čím méně světýlek svítí tím je baterie více vybitá. Nyní je nabíto na plno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]