Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Větší výkyv vany pračky

Od: frantu®

U pračky Electrolux EWF 1060 se mi zdá, že je větší výkyv vany spolu s bubnem pračky. Zvuk při otočení i při praní se zdá být normální. Vyměněny oba tlumiče a obě pružiny závěsu vany. Napadá někoho čím to je. Děkuji za odpověď.

doplněno 06.07.26 15:37: uschovna.cz/...

vid-20260706-150414_qB6ZbZs8.mp41.93 MB

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Jak jste na to přišel, že je výkyv větší? Změna oproti předchozímu stavu? anebo srovnáváte s jinou pračkou? Pokud je buben symetricky oproti dvířkám, při rozhýbání nemá snahu "šmajdat" víc do jednoho směru a při praní ani ždímání nemlátí, tak bych asi problém nehledal.

hodnocení

0x
Zkuste video nahrát někam jinam, tady to nějak nefunguje.

hodnocení

0x

Tak přesně toto se mi stalo minulý týden ve čtvrtek. Pračka začala při odstřeďování (naštěstí posledním) mlátit bubnem zevnitř do plechu pračky. Sama se vypnula, než jsem k ní doběhla. Buben byl stejně jako na Vašem videu značně uvolněný a když jsem za něho zabrala, uhodil do pračky. Byla to 12letá Bosch, dnes nám vezou novou pračku. Prý to dělá zkorodovaný kříž, ať je to co chce, 12letou pračku nenechám už opravovat..

bear
hodnocení

0x

Váznoucí nebo vyhrkaná ložiska dokážou přesně toto dělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]