Nejste přihlášen/a.
plánuje stavět dřevostavbu a já bych ráda dům obložila líc.pásky-puvod.jsme plánovali líc.cihly,ale vzhledem k tomu že bychom museli provést předpřezdívku jsme toto vyloučili,,poradte jak postupovat při obložení dřevostavby líc.pásky...díky
Velice záleží jaké lícové pásky použijete. Doporučuji navštívit nejbližší stavebniny, vybrat si druh (keramika plast, pískovec, umělý kámen a pod) a nechat se vyškolit.
každopádně přilepit na povrch dřevostavby. Z čeho bude stěna na povrchu? OSB, EPS, vata?
to je důležité
Zdravím Milan
děkuji za odpověd,,,desky budou tuším-DURÉLIS-takže skladba obvod stěny bude následující
řez zvenčí-
-líc.pásky(asi umělý kámen)-durélis 24mm(na roštu)-provětráv.vzduch.mezera 30mm-dodateč.izolace mineral.vata 100mm-durélis15mm-sloupky dřevěné(stojky)a miner.izolace140mm-parozábrana-fermacel-
lze tedy nalepit tyto pásky na ten durélis?Je vhodné lepidlo,, X7G,, od ARDEXU?
děkuji za jakékoliv info...snad jsem to napsala správně
já volil poradte.cz/...
ovšem není to dřevostavba což by neměl být problém, jak ovšem psal MC, je důležité ptát se po podkladním materiálu.
tak jsem ted najela na ty stránky - flexiobklady.cz/...
a určitě si zde vyberem,,,děkuji moc...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.