Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mrazák nemrazí

Od: lorenc
Zdravím.Asi před půl rokem jsem tu měl dotaz na výhody připojení mrazáku Liebherr na Wi-Fi,ty výhody jsem žádný neviděl.Mám v něm nějaký nanuky a včera večer byl zrovna vytažený nanuk málem zozmrazený.Na displey bylo najednou bez nějakýho přestavování teploty -8.Zapnul jsem původní mrazák a nanosil vše do něj.A dnes po celý den bylo na ukazateli teploty toho nového opět bez nějakýho nastavování - 18.Mrazák fungoval bez závad toho půl roku.Dá se to reklamovat,když už mrazák drží teplotu ,jak má?Díky za reakce.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

0x

reklemovat se dá všechno, otázkou je jak výrobce/dodavatel tu reklamaci posoudí a to vám tu asi nikdo neřekne

olin
hodnocení

0x

Poslal bych dotaz výrobci mrazáku, resp. zastoupení pro ČR, co si o tom myslí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]