Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umístění odpadu a vody

Od: missan®
Dobrý den řeším při rekonstrukci takovou věc, jestli odpad s vodou umístit za pračkou (nevýhoda že je víc odsazená od stěny a může bourat při ždímani do ventilu, ale zase je vše schované) nebo to dát vedle pračky (nevýhoda že to je vidět, ale zase dobrý přístup a pračka může být vic ke zdi) jak to máte vy? Nebo jak se to dnes dělá? Zase je to koupelna v bytě tam se nějaký centimetr navíc hodí.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já bych rozhodně dal přednost dobrému přístupu.

A pokud by mi šlo o pohled, určitě na to jde udělat nějaký kryt, který to schová.

km
hodnocení

0x
v byte v kuchyni, kde mam pracku i susicku, mam vodu i odpad vedle vzadu, takze to tak nebije do oci a jsem rad, ze na to je videt. v dome jsem si to udelal na dvou mistech taky vedle, vpravo vzadu. za bych to umistil pouze v pripade, ze by to neumoznila sirka prostoru, napr. kdyby pracka byla v nejake uzke komore atp.
olin

Souhlas s km. Jinak dnes ty pračky vesměs neskáčou, mají čidla "rozložení prádla"

olej
hodnocení

0x
Davam prednost praktickemu umisteni - tj. pro mne to znamena dobry pristup

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]