Nejste přihlášen/a.
1x
Dobrý den, nechci Vám radit špatně, ale já bych si do altánu raději natáhl prodlužku a koupil si plnohodnotný/silný ventilátor/větrák na 220V - je to jistota. Zdravím!
P.S. Tu prodlužku tam využijete i na jiné přístroje (a smotat ji není takový problém).
doplněno 27.06.26 22:07:
id - rozumím. Chcete nahradit současnou jistotu něčím nejistým, aby to nebylo tak fádní. Vlastně jsem podobnou odpověď mohl očekávat a to, že tam máte nyní prodlužku, jsem v dotazu určitě přehlédl
.
doplněno 27.06.26 23:05:
Toto vypadá zajímavě/přenosně/netradičně (a dole na stránce jsou i další tradičnější a nabíjecí kousky).
1x
Nabíjecí je dost nepraktický - budete se stále tahat s nelehkou baterií, on ten větrák přece jen má slušný příkon a tudíž pro smysluplný použití to bude chtít dost velkou kapacitu baterie.
Ta solární verze mi dává smysl, oni to špageťáci mají celkem prokoumaný, já do IT jezdím často a velmi se mi líbí ty parkovací místa u supermarketů, benzinek a pod krytá solárními panely. Takže i na pergole by to dávalo smysl, zejména proto, že větrák se používá zejména v době max slunečního svitu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.