Nejste přihlášen/a.
Když peru prádlo v Arielu (kapse či gel), tak prádlo po vyprání voní, avšak když jsem prala v Jelenovi (prášek a gel), tak prádlo nevoní. Čím to je? Pračku pravidelně čistím.
2x
2x
Místo aviváže stačí dát trošku bílého octa, což je ocet bez barviv.
1x
Osobně na krátké programy dávám nejradši tekuté mýdlo (množství neznámé, prostě do šuplíku šplíchnu z kanystru), s jen trochou prášku kvůli zamezení pěnění. Na mastný monterky klidně jen mýdlo bez prášku, těch nasáklých pár decek oleje a vazelíny pěnění spolehlivě zabrání
0x
Například Ariel má standardní dávku gelu cca 65 ml na pračku, dávám jen 40 a vše ok, vůně hafo. Máme tvrdou vodu, tak dávám ještě Calgon či jiné změkčení vody.
0x
Mám zkušenost, že prádlo po Jelenovi nejen nevoní-což mi tak nevadí, ale taky moc nevypere. Zdálo se mi totiž, že prádlo je jiné než když jsem pral v Arielu (color), tak jsem při praní nechal téct vodu z pračky do většího kýble a sledoval..no jasně, z Jelena vytékala skoro čistá voda a další praní jsem dal Ariel, a ta byla dost špinavá..hlavně první odstředování teda..ale i to poslední čtvrté byla oproti Jelenovi daleko špinavší než jeho první.
Ale vyhazovat Jelena nechci, tak ted to ředím půl na půl s Arielem, ale Jelena 100% kupovat už nebudu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.