Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojištění elektrospotřebičů Partner za 59 Kč měsíčně

Původní název otázky: Pojištění Partner za 59 Kč měsíčně

Od: mirda46®

Dobrý den, máte někdo praktickou zkušenost s pojištěním elektrospotřebičů "Partner za 59 Kč měsíčně" od Inoggy?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemám osobní zkušenost, ale za tu cenu bych si určitě pečlivě prošel podmínky – hlavně limity, výluky a jak probíhá likvidace škod. U podobných služeb bývá často háček právě tam.

hodnocení

0x

Vycházel bych z obecného pravidla, že plnění pojišťovny je téměř vždy chybou v pojistných výlukách.
Elektrospotřebiče mají v současnosti tak dlouhou záruku, že téměř jakoukoli poruchu lze vzhledem k životnosti považovat za běžné opotřebení. Navíc spotřebiče jsou v teď tak levné a dostupné, že i v případě neopravitelnosti lze cokoli kdykoli okamžitě koupit i s dopravou zdarma. Jsou to vyhozené peníze.

halamus

Já během 2 let rozbil dva mobily díky vlastní neopatrnosti. V bance (nebudu jmenovat) mi řekli, že kdybych měl pojitění, tak že by mi ho zaplatili. Nedalo mi to, podíval jsem se na výluky plnění..., prostě bych dostal nanejvýš několik stokorun.
Mám jinou hlášku, pojišťovna není charita, ale společnost, jejímž účelem je vydělávat.

Pro zajímavost, o tomto vím, ale nechal jsem si to sesumírovat od AI:
Pohyb mimo značené cesty v ČR není automaticky kryt standardním pojištěním a komerční pojišťovny ho často řadí mezi neovlivnitelná rizika nebo hrubou nedbalost. Pokud se zraníte v náročném terénu mimo turistické trasy, pojišťovna může krátit nebo zcela odmítnout pojistné plnění.
K tomu dodám, co teprve ferraty, o horolezectví nemluně.

To halamus: Na rizikové sporty typu feraty máte možnost se připojistit.

km
hodnocení

0x

tuto službu jsem zběžně pohledal, abych zjistil víc, ale nenašel jsem. čistě podle toho co píšete, mi to nepřijde užitečné. zkušenost ale nemám.

poj
hodnocení

0x
Movitý nebo stacionarni?

mll
hodnocení

0x

Svého času byla na nějakou takovou službu reklama v metru. Četl jsem i malá písmena a přišlo mi, že se nemůže vyplatit. Platilo to na spotřebiče do 5 let stáří ale s tím, že v těch 5 letech mají nulovou hodnotu. Takže jsem si říkal, kdo tohle může používat, když jim za ty roky nasypeter víc jak za nový spotřebič. (Proto to asi mělo reklamu.)

Nevím už, co to bylo za pojišťovnu, jen sii pamatuju, že se to hrubě nevyplatilo (i jen podle drobných písmen na plakátu, co teprve je ve smlouvě).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]