Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Měla bych pojistit garáž s elektřinou na okraji Jihlavy 21m2. Ke garáži je i 1/3 mini pozemku před.
Jaká by měla být adekvátní cena pojištění a co by mělo obsahovat? Chci vandalismus, nevím zda se dají pojistit věci uvnitř (moped, kola k autu)?
Děkuji za odpovědi.
3x
Nejlépe by Vám odpověděl pojišťovací poradce.
Nedělám ničemu a nikomu reklamu, ale před měsícem jsem potřebovala nějaké změny na pojistce domácnosti a pojišťovací poradkyně mi doporučila, ať si k domácnosti nechám pojistit i garáž. Vysvětlila mi, že se pojistka sice navýší o pojištění garáže, ale že mi bude tak moci uplatnit vyšší slevu, takže budu platit méně než bez pojištění garáže. I tohle může být cesta.
2x
Uz je to nejaky patek, co jsem to resil, tak aktualne budou moznosti nejspise jine. Stejne tak ceny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.