Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena pojištění garáže

Od: bohunka

Dobrý den. Měla bych pojistit garáž s elektřinou na okraji Jihlavy 21m2. Ke garáži je i 1/3 mini pozemku před.

Jaká by měla být adekvátní cena pojištění a co by mělo obsahovat? Chci vandalismus, nevím zda se dají pojistit věci uvnitř (moped, kola k autu)?

Děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nejlépe by Vám odpověděl pojišťovací poradce.

Nedělám ničemu a nikomu reklamu, ale před měsícem jsem potřebovala nějaké změny na pojistce domácnosti a pojišťovací poradkyně mi doporučila, ať si k domácnosti nechám pojistit i garáž. Vysvětlila mi, že se pojistka sice navýší o pojištění garáže, ale že mi bude tak moci uplatnit vyšší slevu, takže budu platit méně než bez pojištění garáže. I tohle může být cesta.

hodnocení

2x
Dobrý den. Oslovte pojistovny a poptejte cenu. Poptejte se i u vasi, kde mate domacnost/dum/byt. Mozna vam daji lepsi cenu za propojistenost. Ja mam 2 garaze. U jedne platim par stovek, protoze v ni nemam nic extra a tak je jen pojistena na zakladni rizika. Druhou mam jako sklad a mini dilnu a tam platim cca 1000,-/rok. Presne nevim. Mozna mam jednu z nich snad zahrnutou primo v pojisteni domacnosti. U te drazsi mam i riziko vykradeni a vandalismu.
Uz je to nejaky patek, co jsem to resil, tak aktualne budou moznosti nejspise jine. Stejne tak ceny

hodnocení

0x

To jsou vyhozené peníze. Plnění pojišťovny je téměř vždy chybou v pojistných výlukách.

krtek6
hodnocení

0x

Pojistit leda věci, které v garáži jsou a mají nějakou cenu...jinak tam není co pojišťovat...a pokud se nepletu, tak garáž jde připojistit v rámci bytu/domu jako je např. sklep...pár let zpátky jsem to řešil

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]