Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení 3 plováků v tlakové kanalizaci

Od: raden®
Dobrý den.Vlastním tlak.kanal.Sewapress.Měnil jsem 3 plováky.Prostředni a horní je od f.pumpa.Spodní je Supertec 07.Do šachty mi vedou 3 cyky kabely žluty,hnědý,modrý.Plovák má barvy černy,modrý,hnědý.Roky jsem měl zapojeno firmou žluty-černý,modrý-modrý a hnědý-hnědý.Nevím jestli byli všechny plováky kdysi zapojený stejně,protože byli spojeny s cyky bužírkou,ale jeden plovák byl určitě takhle spojen.Takže mám takhle zapojený všechny 3 plováky.Prostřední a horní fungují jak mají.Jen spodní supertec se nevypne,vypne se prostředni plovák,tudíš čerpa par cm což je špatně.Na spodní plovák jsem zkoušel snad všechny kombinace co mi radilo AI,ale oni lžou.Nevíte někdo jak by mělo být správně zapojeno?děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]