Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můžete mi prosím poradit? Bydlím v malé vlastní garsonce, kde mám vytápěný jenom obývaný pokoj vafkami, předsíň, kde je i kuchyňský kout (cca 2x2m), není vytápění žádné, stejně jako v koupelně, kde mám jen teplovzdušný ventilátor. Dalo by se vymyslet nějaké topení do předsíně, případně do koupelny? Třeba nějaký el. panel na vytápění? Nebo jiné řešení. Nechci do toho moc investovat, protože časem budu byt prodávat a kupovat jiný, ale až za pár let. Moc děkuji.
0x
Dobrý den, jedny wafky Vám v pohodě vyhřejí pokoj i předsíň (kam si necháte otevřené dveře a kde se navíc bude občas něco vařit/ohřívat). Řešte jen tu koupelnu a to něčím přímo tam určeným (koupelnový přímotop/ventilátor + příslušné krytí elektro a pozor na stříkající vodu), protože nabídka jistě je. Zdravím!
P.S. Svého času jsem vyhříval byt 45m2 na jedny wafky a v pohodě (a v koupelně na zdi byl pevně umístěný infrazářič, který jsem ani často nepotřeboval zapínat).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.