Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
přes 4 roky bydlím v pronájmu v klasickém paneláku.
Hned z kraje jsem se seznámil se sousedkou skrze prasklou vodu, stoupačky v tu dobu byli v havarijním stavu a nebyl měsíc aby se něco podobného v domě nedělo.
Žije sama, vrátila se do města přes celou republiku po x letech. Nemá nic, rodinu, děti, pravé přátele. Bude jí přes 60.
Postupně jsme se docela i spřátelili, zvala mě na kávu a já jako společenský člověk to uvítal. Pak mě občas poprosila o nošení věcí z auta, párkrát i odvoz do autoservisu, na nádraží a podobně. Nebudu lhát že by nepomáhala i mě když jsem marodil ale přijde mi že začínám z její strany cítit že to bere už jako samozřejmost. Volá mi automaticky kdyz cokoliv potřebuje a podobně. Chápu že může být osamělá ale taky se starám o dědu tak mám přecejen svých starostí dost.
Asi je to jedno jelikož do konce roku se stěhuji ale zajímal by mě názor ostatních jak ji trochu uzemnit.
přes 4 roky bydlím v pronájmu v klasickém paneláku.
Hned z kraje jsem se seznámil se sousedkou skrze prasklou vodu, stoupačky v tu dobu byli v havarijním stavu a nebyl měsíc aby se něco podobného v domě nedělo.
Žije sama, vrátila se do města přes celou republiku po x letech. Nemá nic, rodinu, děti, pravé přátele. Bude jí přes 60.
Postupně jsme se docela i spřátelili, zvala mě na kávu a já jako společenský člověk to uvítal. Pak mě občas poprosila o nošení věcí z auta, párkrát i odvoz do autoservisu, na nádraží a podobně. Nebudu lhát že by nepomáhala i mě když jsem marodil ale přijde mi že začínám z její strany cítit že to bere už jako samozřejmost. Volá mi automaticky kdyz cokoliv potřebuje a podobně. Chápu že může být osamělá ale taky se starám o dědu tak mám přecejen svých starostí dost.
Asi je to jedno jelikož do konce roku se stěhuji ale zajímal by mě názor ostatních jak ji trochu uzemnit.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
ltz
0x
Zkuste ji častěji líčit jaké starosti máte s dědou, jste už ulítaný, musíte se mu více a častěji věnovat, někdy se vám zdá, že to už nedávate.. Třeba ji to dojde. Sousedka si asi neuvědomuje, že se na vás upjala, bere vás jako hodného souseda, vždy jste ji pomohl, je ráda že vás má, že vás to třeba nezatěžuje. Myslím, že i když se odstěhujete, bude vás kontaktovat a to proto, že nikoho jiného nemá. Je i docela možné, že třeba v jejím věku uvažuje o dědici a že si myslí na vás.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]