Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lednice Liebherr 10 záruka?

Od: jana222®
Zdravim odešla lednice musim v tomto počasí rychle koupit novou ale nechci to zase unáhlit.Nebudu se ptát co kdo má doma nebo doporučí.Ležím uz 2 dni v internetu a vše to je asi na jedno brdo.Potřebuju jen No Frost a minimum blbostí kolem.Řešim už jen při dnešnich “kvalitě” výrobků délku záruky od výrobce na urcité modely.To má jen Beko 5 let.Byl jsem rozhodnut.A včera na mě vyběhnul Liebherr 10 let ! plná záruka akce. Sice už to není mercedes u ledniček jako dřiv ale snad si trochu kvality zachovaly.Hlavně se mu libí těch 10 let až to je neuvěřitelný.
Zeptám se má někdo s Libherrem zkušenosti co se týče plněni záruky,pružnosti atd i v době 2 roků?Přiznám se že si nedovedu představit že třeba za 9 let jim zavolám že mi nejde termostat at to přijedou opravit..
Děkuju za názory a zkušenosti.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Společnost LIDL má mezi svými značkami Parkside - stovky lidí, spíše desítky tisíc..., kupují tyto výrobky, protože je tam záruka 3-5 let. Když se něco rozbije, záruka znamená výměnu zboží za nové nebo vrácení peněz.

Takto jsem reklamoval třeba 4x nůžky aku, postřikovač, kompresor, ... - a pak mne napadlo, že u jiných značek, které nemají takovou dlouhou záruku, se to zboží prostě nekazí a funguje třeba 5-10 let bez problému.

Otázka tedy zní - znamená ta 10ti letá záruka (je jen na motor nebo na vše?), že si výrobce stojí za kvalitou a počítá s bezproblémovým provozem? Nebo je to jen marketingový tah nabrat co nejvíce zákazníků a za pár let "zkrachovat", udělat jinou značku ...?
Když jsem hledal myčku, u značky Liebherr jsem viděl komentáře, že je to německá firma, která prodává zboží vyráběné i montované v Číně - takže jsem koupil jinou osvědčenou značku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]