Nejste přihlášen/a.
Zeptám se má někdo s Libherrem zkušenosti co se týče plněni záruky,pružnosti atd i v době 2 roků?Přiznám se že si nedovedu představit že třeba za 9 let jim zavolám že mi nejde termostat at to přijedou opravit..
Děkuju za názory a zkušenosti.
0x
Společnost LIDL má mezi svými značkami Parkside - stovky lidí, spíše desítky tisíc..., kupují tyto výrobky, protože je tam záruka 3-5 let. Když se něco rozbije, záruka znamená výměnu zboží za nové nebo vrácení peněz.
Takto jsem reklamoval třeba 4x nůžky aku, postřikovač, kompresor, ... - a pak mne napadlo, že u jiných značek, které nemají takovou dlouhou záruku, se to zboží prostě nekazí a funguje třeba 5-10 let bez problému.
Otázka tedy zní - znamená ta 10ti letá záruka (je jen na motor nebo na vše?), že si výrobce stojí za kvalitou a počítá s bezproblémovým provozem? Nebo je to jen marketingový tah nabrat co nejvíce zákazníků a za pár let "zkrachovat", udělat jinou značku ...?
Když jsem hledal myčku, u značky Liebherr jsem viděl komentáře, že je to německá firma, která prodává zboží vyráběné i montované v Číně - takže jsem koupil jinou osvědčenou značku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.