Nejste přihlášen/a.
Zeptám se má někdo s Libherrem zkušenosti co se týče plněni záruky,pružnosti atd i v době 2 roků?Přiznám se že si nedovedu představit že třeba za 9 let jim zavolám že mi nejde termostat at to přijedou opravit..
Děkuju za názory a zkušenosti.
2x
tm: dnešní lednice opravdu nic nevydrží, ani u sušiček to není žádná sláva a je lepší když se lednička rozbije, přijede servisák a buď lednici opraví na místě(což není často) nebo ti ten samý den nebo druhý den přivezou lednici novou. V nejhorším případě vrátí peníze, protože se už nevyrábí, ale EK rozhodla, že se musí vyrábět náhradní díly 10 let, takže
0x
Společnost LIDL má mezi svými značkami Parkside - stovky lidí, spíše desítky tisíc..., kupují tyto výrobky, protože je tam záruka 3-5 let. Když se něco rozbije, záruka znamená výměnu zboží za nové nebo vrácení peněz.
Takto jsem reklamoval třeba 4x nůžky aku, postřikovač, kompresor, ... - a pak mne napadlo, že u jiných značek, které nemají takovou dlouhou záruku, se to zboží prostě nekazí a funguje třeba 5-10 let bez problému.
Otázka tedy zní - znamená ta 10ti letá záruka (je jen na motor nebo na vše?), že si výrobce stojí za kvalitou a počítá s bezproblémovým provozem? Nebo je to jen marketingový tah nabrat co nejvíce zákazníků a za pár let "zkrachovat", udělat jinou značku ...?
Když jsem hledal myčku, u značky Liebherr jsem viděl komentáře, že je to německá firma, která prodává zboží vyráběné i montované v Číně - takže jsem koupil jinou osvědčenou značku.
0x
Mám Liebherr ledničku s mrazákem cca 8 let a zatím jsem nic reklamovat nemusel.
Jinak Liebherr je obří společnost, která vyrábí především stavební stroje, ledničky samozřejmě také, již dlouhou dobu. Že by se chystali zkrachovat, jak píše jmlc, mi připadá velmi nepravděpodobné. Pokud není nějak zvýšená cena, tak s touhle zárukou bych asi neváhal. Akorát pozor, ta záruka zcela jistě není stejná jako zákonná 2 letá záruka. Je třeba nastudovat si, co přesně výrobce udělá v případě problému po skončení zákonné záruky.
Jen dodám, že lednice Liebherr se vyrábí v Německu, nebo aspoň vyráběly, jestli je tam nějaká změna a nechávají si ledničky dělat v Číně (jako většina evropských výrobců), tak to bych asi neřešil.
0x
Někdo koupí levnou věc s delší zárukou a nevadí mu každý rok řešit záruční opravy.
Někdo si radši připlatí a nemusí řešit každou chvíli opravu.
0x
Jestli to není jen záruka na motor těch 10 let, mám to tak na kombilednici od LG za 15 ooo,-Kč, běžela 2,5 roku a přestala vypínat po namražení i nachlazení, motor jede stále, nastavenou teplotu jsem uvnitř neměřil a lednici spouštím přes časový spínač. Beko nebrat-turecký výrobek, levný, ale něco na tom vždy odejde. Teď koukám na první odpověď že se to netýká jen motoru, toho jsem si nevšiml
doplněno 24.05.26 19:26:
Jen doplním, měl jsem lednici ARDO 23,5 roku, odcházel termostat a plasty popraskaly, skončila ve S.D.
0x
Měli jsme lednici Liebherr s pětiletou zárukou. Těsně před jejím koncem sice došlo k úniku chladiva, ale reklamace proběhla bez problémů. Poté jsme pořídili Bosch, která odešla hned po skončení dvouleté záruky. Nyní máme Beko s pětiletou zárukou a ta úspěšně běží už devátým rokem. Ta Beko koupena na radu servismana, že je úplně jedno jakou značku koupím. A teď babo raď, podle čeho vlastně vybírat.
Přesně tak je to "zapeklitá situace" ale naštěstí nejde o život ale jen o lednici..
Mám vyhlídlé dva velikostně a parametrově beznámrazové shodné modely. Beko 5 let záruka za 13tis nebo Liebherr za 18 tis 10 let záruka.Vubec nevím jakou "variantu" zvolit.Zda si ještě připlatit 5 tis za dalších pět let záruky vlastně.Jak jsem psal při dnešní kvalitě věcí se to nabízí.5 let se dá předpokládat že spotřebič většinou přežije bez poruch ale 10 let se něco určitě objeví.
Jinač ještě mám jedno dilema zda někdo poradí.Moje vybrané modely jsou ok včetně bez námrazovosti.Místo mám ale snesl bych menší varianty ale ty už se dělají jen s Mini Frost tedy takové uplně ne 100% ne námarazovost.Kdy se námraza udajně muže objevit nebo kapky/kondenzace na stěnách lednice atd..Provozuje někdo takovou lednici?Abych nemusel sekat led z lednice jak za totality
Děkuju všem
Jestli máte peníze navíc, kupte tu s 10-ti letou zárukou a hlavně ať to v prodejně potvrdí, že je záruka na celou lednici. Když vidím ve Sběrném dvoře "nové" ledničky, chce se mi zvracet. Kdo pamatuje socializmus, tam se veškeré výrobky testovaly a zdokonalovaly, spoustu věcí šlo do tehdy kapitalistických zemí jako exluzivní zboží za pár haléřů. Člověk se nemusel výrobků všimnout hodně dlouho i za denního používání. Neříkám že všechny, ale se slavnou sametovou revolucí šla kvalita do kopru. Holt má pořád někdo málo(všeobecně)
0x
jo..tady tu komedii kolem ledniček jsem poslouchal dobře půl roku, protože máti byla v tomto směru stejný špekulant...nakonec tu Liebherr koupila, právě proto, že má záruku 10let na všechno...paradoxně minulý týden ji volali z Datartu, že jí ta záruka končí...což se nakonec ukázalo jako blbost, protože ženská se špatně podívala do papírů...končil teprve 2.rok z 10..ale mohla si připlatit další 1,3,5 navíc
A je teda Máti spokojená když jste to musel poslouchat...
Šlape lednice ke spokojenosti?Nevíte jaký má model? Paní to v Datartu jen zkoušela.Je rozdíl plná záruka výrobce a připojištění/prodloužení záruky u prodejce.
ale jo...šlape to...problém není...ale mě už tehda z toho bolela hlava...to bylo furt jak červené pančosce...tohle je záruka přímo výrobce...
0x
Dnes již opravdu něvěřím tomu, že jedna značka je spolehlivá a druhá ne.
Je to celé jen o štěstí (když pominu opravdu nějaké špatné výrobky).
Máme "americkou" lednici Samsung, reklamovaná byla první (!) den po zapnutí. Byla opravena a dnes je jí 16 let. Za těch 16 let zcela bez jakékoliv poruchy.
0x
Pravdou je, že nová doba nese hezký design, ale mnohdy kvalita klesá a to už i u vyhlášených výrobků... Nedávno jsem likvidoval u maminky Calexku 275 l pře 35 let starou u které jsem osobně měnil dvakrát termostat. Ledničku jsme nakonec zlikvidovali jen k vůli tomu, že jí bratr dal modernější a ekonomičtější. Já osobně jsem měli 17 let Minsku kdy odešla a pak cca 17 let ARDO do její smrti. Teď cca 5 let Gorenje, zatím bez závady... Od kolegů jen vím, že nejčastěji kdo měl závadu, tak spíš v digitálním řízení než v chladící soustavě. Ale pravdou je, že se porouchá občas všechno...
U Liebherr jsem se dočetl, že ta záruka je po zagregistrování u výrobce...
0x
Koupil jsem mrazák značky Liebherr a pokud chci vědět jaká je uvnitř teplota, tak musím otevřít dvířka. Venku není žádný displej ani kontrolka, tak já když jdu okolo tak nevím zda je v pořádku.Děsím se toho až ho jednou otevřu aby nebylo vše zkažené, protože přestal fungovat. Toto je nedomyšlené.Jinak zatím dobré ale uvnitř plasty ošizené
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.