Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spalety polystyren

Od: tomas44
Ahoj, muze se polystyren u spalet lepit takto?...viz obrazek...diky
Spalety polystyren

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ještě bych vypěnil drobné nerovnosti, pak klasicky lepidlo, perlinku, rohy a příprava na fasádu.

tomas44
hodnocení

Dekuji za odpoved...takze to muzu udelat podle obrazku?...vsude jsem prave videl ze polystyren na zdi presahuje spalety...a polystyren na spaletach se lepi mezi okno a ten polystyren co presahuje

"ze polystyren na zdi presahuje spalety"...asi to byla příprava na celé zateplení...

tomas44
hodnocení

Asi ano...ale jeste k tomu tematu...kdyz tu spaletu udelam podle fotky tak to bude ok?

Ano bude. Nikdy jsme to nedělali jinak! Polyš (příp. vata) na ploše vždy překrýval polyš na špaletě! Tak je to správné.

tm
Možná bych ten vodorovný polystyren nad oknem dal tak, aby byl položen na těch svislých. Jestli je to ale řádně prisroubovaný, spadnout by to nemělo.
tomas44
hodnocení

Diesel...vtom pripade je to na obrazku spatne ne? Tam plocha neprekryva spaletu

Ze snímku jsem nepoznal zda je plocha zateplena, pokud ano pak to řešení není zrovna ideální, ale nic s tím již neuděláte a trhat to jeuž snad nesmysl, ale do budoucna to budete vědět jak na to !

tomas44
hodnocení

Ano plocha jiz zateplena...a foto je screen z videa neni to moje takze pohoda...ja jen ze sem to videl a zaujalo me to a zrovna by se me hodilo to tak udelat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]