Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měl bych otázku chtěl bych položit dlažbu na OSB desky. Podlaha je ze dvou desek k sobě přišroubované.
Koukal sem natřít to adhezním můstkem a polymerové lepidlo debex DUO FLEX L8600.
A vypařovat to silikonem.
Kdysi jsem takto dělal WC, ale to byla místnost cca metr x metr. Otázkou je co by to dělalo když je to v patře menší chodba tak 3x3 metry.
Důvod proč to uvažuji, že mi tu zbyla na to dlažba.
Koukal sem natřít to adhezním můstkem a polymerové lepidlo debex DUO FLEX L8600.
A vypařovat to silikonem.
Kdysi jsem takto dělal WC, ale to byla místnost cca metr x metr. Otázkou je co by to dělalo když je to v patře menší chodba tak 3x3 metry.
Důvod proč to uvažuji, že mi tu zbyla na to dlažba.
1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení
0rion
0x
Na OSB se lepí dlažba často, není to nic neobvyklého, pouze se musí použít jak pružné lepidlo, tak pružná spárovací hmota. A OSB samozřejmě musí být dobře ochráněna před vodou, nesmí bobtnat.
doplněno 15.05.26 21:18:
Často se doporučuje na adhezní můstek nebo místo něj vrsva hydroizolace, která je jistotou, že při poruše dlažby nenasaje OSB vodu, to by totiž byl malér.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]