Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím vás, lze si doma upravit/nastavit zahradní čerpadlo s hadicí tak, aby stačilo jen zmačknout postrikovací pistoli na koni hadici a seplo se mi čerpadlo a tahalo vodu ze sudu/nádrže?
Čerpadlo jeste nemám, ale pokud existuje třeba nějaký set, nebo lze to nějak provést, můžete prosím poradit?
Děkuji
natrefil jsem na toto - allegro.cz/...
opravdu to bude fungovat, když se zmáčkne např. postrikovaci pistole?
Není zapotrebi jeste něco? Vždyt v hadici po zmacknuti pistole není žádný tlak aby zařízení dostalo nějaký "pokyn"![]()

0x
ted na nej koukám, ale nic se tam nepíše,že pro případný postrik napousteni stačí otverit konec hadice.
potrebuji mít čerpadlo neustale v síti a kdykoliv jak budu chtít si napustit popřípadě postrikat zahradku
čepadlo usí být pokud možné přenosne, ponevadž mám i nadoby s otvorem jen na hadici a pripadně čerpat vodu ze studny, proste mám toho více![]()
0x
Po zavření postřikovače ještě čerpadlo dobíhá pár sekund a nazlakuje hadici. Po stisku postřikovače tento tlak zmizne a čerpadlo se spozdenim sepne. Co je na tom nejasného. Fizyka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.