Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení umyvadlové baterie s bidetovou sprškou vlnovci

Od: lulek
Dobrý den, potřebuji nahradit flexi hadičky u stojánkové umývadlové baterie vlnovci nebo měděnými trubičkami. Už jsem rezignoval na snahu na současnou baterií metalia něco napasovat, chci dát jinou, ale nevím jakou, v návodech a technických listech jsem nenarazil na tak základní informaci, jestli je v baterií závit M8 nebo M10 a jak jsou vstupy na spodku baterie rozmístěné. Neporadíte mi prosím nějakou baterií s bidetovou sprškou, kam půjdou našroubovat vlnovce merabell, nebo měděné trubičky se závitem M10? Současná baterie navíc měla 4 výstupy, dva na roháčky a dva ke sprše se spojovali u zpětného ventilu, nebo co to je. Nevíte, proč to tak bylo? Myslel bych si, že stačí teplá, studená a mix? Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]