Nejste přihlášen/a.
1x
0x
Světlo při svařování je velmi intenzivní. Pokud máš v blízkosti něco, od čeho se může odrazit, tak je to problém.
Můžeš si vyrobit nějaký panel, buď plechový nebo pouze obvodový rám a do rámu pověsíš nějakou látku nebo kůži nebo starý koberec.
Tu svařovací kuklu máš nasazenou na hlavě? nebo držíš kuklu v ruce?
Vnitřní prostor svařovací kukly musí být co nejvíce zastíněn, protože i uvnitř kukly můžou být snímače a pokud kukla vyhodnotí, že ve vnitřním prostoru je hodně světla, tak může špatně zapínat zatmavení průhledu.
0x
Zdravím. Taky jsem to řešil. Jednou, v zimě, jsem "zapomněl" na hlavě kšiltovku a bylo po problému. Ta kšiltovka se nasazuje až po nasazení kukly, a brání veškerým odrazům z venčí.
Sváření zdar.
0x
první velká chyba, používat kuklu nějaký Kowax!
Používám cca 30 let Speedglas, jednoznačně za mne, to nej!
Jinak k tvému dotazu nevim, co máš za problém? Nasadiš a svařuješ a neřeš okolí, ještě jsem se s něčím takovým nesetkal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.