Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepení sprchové vaničky

Od: lulek
Dobrý den, chystám se lepit sprchovou vaničku z litého mramoru. Demontáž staré byla velmi obtížná, musel jsem ji u sifonu rozbít a natlouct pod ní dřevěné klíny. Nyní chci, aby šla příště lépe demontovat, pokud by to bylo nutné. Napadlo mě tedy ji silikonem přilepit jen po obvodu a ke zdem, kde to případně půjde odříznout a na ostatní ploše podlahu namidlit, aby silikon nepřilnul a jen vymezoval vůli, vyrovnával nerovností podlahy a vaničku podpíral. Jaký je váš názor a jak to děláte vy? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Udělal bych to tak jak říkáte, buď namydlit, nebo položit igelit na místa kde to má jen podpírat.
Nikdy nevíte kdy budete potřebovat vaničku sundat.

Stačí aby začal někde téct odpad, prasklý plast při čištění apod.

pecenkav
hodnocení

0x

Napiš jeden rozumnej důvod, proč by bylo nutné jí demontovat, pokud to pod ní uděláš pořádně

ja
hodnocení

0x
Já dal pod vaničku igelit, na něj silikonové terče a zasilikonoval boky. Mám to tak už 15 let a neměl jsem zatím důvod vaničku demontovat.

km
hodnocení

0x

proč měnit vaničku? to se dělá max. jednou za život, myslím si :)

0rion
hodnocení

0x

Já bych to udělal tak, že vaničku polepím nějakou fólií a do ní vyříznu místa kde chci aby se vanička přilepila. Pak bych tam nastříkal nízkoexpanzní PU pěnu.

hodnocení

0x

Normalne ji prilepte podle navodu vyrobce. Vanicku budete menit jen, kdyz praskne nebo uz bude mit neco za sebou a stejne koupite novou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]