Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přípojky inženýrských sítí - otázky

Od: dominik®
Dobrý den, chystáme se stavět RD na vlastním pozemku určeném pro stavbu RD. Momentálně řeším přípojky a potřebuji de zeptat někoho kdo to již řešil, jak vše probíhá.
Elektřina:
U elektřiny EGD mám zažádáno - jak to dále probíhá? Distributor připraví výkop a osadí odběrné místo bílým přípojným pilířem na jeho náklady? Já poté zařizuji na své náklady pilíř pro elektroměr a revizní zprávu?
Voda:
Zatím nemám zažádáno. Jak dlouho trvá přípojka vody? Musím připravit výkop a vodoměrnou šachtu na své vlastní náklady? Kam ji mám umístit? To mi řeknou v rámci projektu po zažádáni?
Odpady:
Zatím nemám zažádáno. Jak dlouho trvá přípojka? Musím mít projekt domu kudy odpady povedou nebo jak se to řeší?
Děkuji za odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]