Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zábrana proti hmyzu

Od: pivonka

Dobrý den, máte prosím někdo tento typ oken? Jak řešíte větrání? Nechci dávat sítě proti hmyzu z důvodu, že by tím pádem rastr nevypadl hezky. Nějaká alternativa, např. screenové rolety (zabrání mj. i vniknutí hmyzu)? Děkuji za odpovědi

Zábrana proti hmyzu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Bez sítí hmyzu nezabráníte.

olin
hodnocení

0x

Druhá varianta "větrání" by byla klimatizace s filtrem a s výměnou vzduchu v místnostech nebo používat odpuzovače hmyzu. Sítě vyjdou levněji

hodnocení

0x

Jednu horkou letní noc mi do osvětlené místnosti vletěla sršeň. Pronásledovala mě z místnosti do místnosti. Možná se v neznámém prostředí mezi zdmi bála víc než já, ale hned druhý den jsem zadala výrobu nasazovacích sítí. Někdy je pohoda důležitější nez estetika.

hodnocení

0x

Proč myslíte, že by rastr nevypadal hezky? Síť bude přes celé okno, ne v jednotlivých rámečcích.

Přes dveře samozřejmě síť nedáte - musíte přidat dveře se síťovinou ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]