Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pulz u svářečky MMA

Od: lulek
Dobrý den, dozvěděl jsem se, že nově mají některé svářečky funkci MMA pulz. Zdá se mi to jako super věc, bude to hořet pomalu a stihnu elektrodu lépe ovládat. Když jsem se ale ptal dvou prodejců, nepovažují to za nic převratného. Mě se jim ale nechce věřit. Máte s touto funkcí svářeček zkušenosti? Jaký je váš názor?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bear
hodnocení

0x

Co jsem se dočetl, tak prý je to lepší na tenčí materiály, aby nedošlo k pokroucení v místě sváru nebo propadu housenky a propalu skrz.

Ale nesvařuji, tak přímou zkušenost nemám. A tenčí věci bych dělal COčkem.

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, nejlépe odpoví na svarforu, nebo třeba na svarecky-obchod.cz/... Taktéž Youtuber Killeroz, jakožto vrchní servisman taky ledacos ví.;)

bear

U Zelenky by mě možná zajímal názor tlumivky v serii proti pulzu :). S těma tlumivkama měl hodně reakcí.

trtr
Tak doporučoval Parkside s tlumivkou, nebo dodělat. Jinak klasika Ponte, Gama(Omicron), ale taky nejsem svářeč. Kdo má prachy, tak klidně Fronius.

hodnocení

0x
Od pulzu nečekejte zázraky. Elektroda nebude hořet pomaleji. Výběr elektrody udělá víc pro lepší kontrolu svarové lázně. Pro dobrý svár vždy velkou roli bude mít připrava, to jest vysušení elektrod a očistění povrchu materiálů. Levná svářečka je levná protože ji něco chybí a není to jen výstupní tlumivka. I se starou trafosvářečkou se daji dále dělat kvalitní sváry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]