Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dny platnosti letáku do Kauflandu

Od: cilka

Začnu Albertem, kde platí jen do dne předem, den uvedený -do- je do 24.hod.předechozího datumu, to jest, že v poslední datum uvedený na letáku už je jiná nabídka, čili neplatí už leták.

Mimořádně mám zájem využít letákových slev v Kauflandu od 8. do 14.4.tr. to znamená přesně do kdy? Chodím do blízkého Alberta, kde na letátu uvedené dato "do " znemená do předchozího dne do půlnoci, tak mi to bylo vysvětleno.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, ve "slušné společnosti" platilo vždy "do" jako "včetně". Pokud Vám to bylo vysvětleno jinak, tak je zbytečné zde o tom polemizovat a stačí to jen dodržet (jestli si zde nechcete jen ulevit). A pospěšte si, protože někdy nejde jen o datum, ale i o stav zásob na prodejně, tak ať na Vás něco ještě zbyde. Zdravím!

doplněno 13.04.26 13:46:

cilka - nemáte zač. Skoro se zdá (i zde z další reakce), že výklad té délky/doby záleží na konkrétních pracovnících určité prodejny a není všeobecné, jednotné, zákonné a hlavně vymahatelné pravidlo. Skočte si nakoupit raději ještě dnes.

cilka
hodnocení

Děkuji za slušnost, ale ptám se pouze na Kaufland, který mám docela z ruky, takže to není dotaz jen tak, ale konkrétní pro někoho, kdo reálně ví, jak to je v Kaufu :-o, je to jiná firma..

cilka
hodnocení

Kdyby ne, vás věcných a slušných, tak se nevracím, ale skočit nemohu, chci si vzít m.j.akčích pár potravin i 80 lt zeminu, takže musím zorganizovat někoho z rodiny i s autem.Zdravím

hodnocení

4x

Všechny letáky super/hypermarketů označují trvání akcí od - do VČETNĚ! Žádný, ani Albert to nemá jinak, tedy jen do 24:00 předchozího dne! Buď jste to špatně pochopila nebo si z vás někdo vystřelil!

A dokonce všechny u nás v Chebu fungující super/hypermarkety kromě Normy sjednotily hlavní týdenní akce vždy od středy do úterý. Takže i Kaufland začíná akci ve středu a končí v úterý VČETNĚ.

tm
Přesně tak. DO je jen jedno, takže dotyčná má asi problém s chápáním psaného textu i mluveného slova.
výtka
Upozornění od sys inzinyrka 13. 04. 2026 18:44:51
! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick. Zbytečná kontroverze.
re4zon
Nema, osobne jsem to konkretne v albertu zazil. Posledni den, nic nebylo, zamestnanec mi vysvetlil, ze to sice papirove plati, ale zbozi stahnou (resp. cenovky) a vymeni za nove driv, aby stihali. Takze dotaz neni tak mimo, jak se zda.
cilka
hodnocení

Pro _ tm. a už je to tady - urážky !

Píšu, že v Albertu v úterý už měly nové/jiné zboží, což v letáku do je včetně. Končím, nenechám se ponižovat

@cilka: Je lepší nepříjemné chování nahlásit (tlačítko vpravo nahoře u komentáře). Moderátoři (jinak též sysli) jsou tu poměrně citliví a zasáhnou.

ben®

cilka - nenechte se rozhodit a mějte hezký den.

satam - tazatel tam to tlačítko nemá/nevidí (není zde zaregistrován nebo přihlášen).

halamus

Pro úplnost, LIDL začíná od pondělka, podrobnosti vynechám, LIDL není předmětem dotazu.
Jak to má Kaufland, tu bylo napsáno.

tm
V dotazu bylo uvedeno "do dne předem, den uvedený -do- je do 24.hod.předechozího datumu, to jest, že v poslední datum uvedený na letáku už je jiná nabídka, čili neplatí už leták." Samozřejmě to není pravda, do středy je prostě do středy a ne do úterý. Pokud někdo nechápe význam slova "do", není to dobré. Letak samozřejmě musí platit i ve středu večer. A jsem si jistý, že platí, protože jinak by to bylo podvodné jednání a druhý týden by prodejce platil pokutu, neb by ho určitě někdo nahlásil. Nebavim se teď o tom, ze ve středu je tam prázdná díra v regálu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]