Nejste přihlášen/a.
Potřebuju samozávrtný vrut do betonu-uchycení nemusí být až tak pevné. průměr vrutu cca 6mm.
Stačí aby byl v betonu zavrtaný cca 15mm.
Bez předvrtávání otvoru! Je to železobeton (strop)
díky
3x
Zdravím,
Pokud to nemusí nějak extrémně držet a bez vrtání to šroubem nepřipevníte tak použijte lepidlo např.
MS Polymery / Hybridní lepidla: (např. Den Braven Mamut Glue, Pattex Fix Super) – extrémně silná, lepí na vlhký beton, trvale pružná.
Polyuretanová lepidla (PU): (např. SikaBond) – výborná adheze k betonu,
Jo - lepí na vlhký beton - ale to by musel být beton obnažený. Boban má omítnutý strop, ale nechce předvrtávat ...
Vždyť píše z vrchní strany stropu a bude ty trubky zalivat betonem,takže ten stropní beton bude obnažený,tak proč by je nemohu ty trubky přilepit?
Vždyť píše z vrchní strany stropu a bude ty trubky zalivat betonem,takže ten stropní beton bude obnažený,tak proč by je nemohu ty trubky přilepit?
Já nevím - boban stojí dole a horní strana stropu je podlaha v místnosti nad ním. Na podlaze bývá podlahová krytina.
Tak jak je to?
Takže jsem to pochopil správně ,stojíte v patře ,popř, v podkroví na stropě a chcete položit (zafixovat)trubky na podlahové topení ,ale bez použití polystyrénového rastru,Nedávno jsem viděl systém Raufix ,sice se tam používá taky polystyrénové podlahové desky ,do kterého se fixují lišty,ale daly by se použít jen ty lišty. vytapeni.tzb-info.cz/...
0x
Jako 15 mm beton a nad tím je nepochybně ocelový nosník, což?
Zkuste vrtat někde jinde ... nebo na ten nosník přivařit závěs.
Nebo chemickou kotvu.
Nebuďte tak tajuplný, bobane. Nikdo vám neporadí, když se neví, co vlastně chcete.
Druh a hmotnost zátěže?
Příchytky na stahovací pásky jsem chtěl vrutem přišroubovat do betonu
co je pro tebe příchytka na stahovací pásky?...já když jsem teď tahal kabely v podhledu betonovovýho stropu tak jsem tam dával toto..normálně 6mm díra vrtákem pak natlouct tady tu hmoždinku s vrutem a provléct stahovací pásku. Tohle se ti nelíbí? Tak či tak...do betonu buď musíš vrtat nebo nastřelovat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.