Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Montazni pena na fasade

Od: robert525®
Ze zapenovane diry ve fasade mi bohuzel zacala pena pretekat a pokypala fasadu cca 3m pas siroky asi 20cm.
Jak to ted odstranit?
Pouzit po zaschnuti drsnou stranu houbicky, kartacek a pak prebarvit?
Jedna se o tocenou 1.5mm zrno.
Dekuji za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Odříznout větší větší tloušťky. O zbytek se za pár měsíců postará slunce. Čímkoliv poškodíte omítku, to bude vidět. UV záření degraduje pěnu a ta se časem rozpadne.

Potvrzuji,také jsem měl to "štěstí". V danou dobu jsem měl jiné starosti na řešení, tak jsem to nechal, jen seříznul. A po necelém roce šel zbytek sloupnout aniž by to omítku viditelně poškodilo.

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, foto napoví, spíše detail, jak moc se to chytlo k či do podkladu.

hakloud
hodnocení

0x

Neznalost práce s pěnou,neomlouvá:( .S pěnou se zafoukává z 2/3 otvoru a zase záleží jaká to pěna je! (roztažlivost)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]