Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Menší lehčí křovinořez výběr typu

Od: miramira® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, hledám menší křovinořez na drobné práce kolem domu (ani ne tak na sekání jako na dokončovací práce). Je na tomto vybraném něco špatného,resp. jaký lepší třeba znáte? samořejmě hledáno i podle ceny (za 12t už je podle mě moc). Dále rohoduje hmotnost a hlučnost. nakupka.cz/.... Myslim, že 4T je výhodou. Diky.M.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladislavtikal*
hodnocení

0x

mam ABG CG 430 a strejcek 330 je to super pomocnik a nemusite se toho bat a daji se sehnat za 4500 a rozdil minimalni

raadek*
Miro tento krovinorez opravdu ne! Jedine kvalitni minictyrtakty vyrabi Honda nebo Subaru. Radeji se podivejte na krovinorezy a vyžínače znacek Honda, Stihl, Solo, Husqvarna, Jonsered, Dolmar - Makita, Oleo-Mac, Mc Culloch, Partner atd. Podle velikosti pozemku si zvolte vykon. R.

lidus*
hodnocení

0x

na chalupě máme Monfild za 12 000 (to víte navigace byla k tomu zdarma) dovezli, sestavili, předvedli. Kdyby to nebylo tak těžké tak na práci super, já s tím sice nepracuji ale ostatní si stěžují jen na váhu.

hodnocení

s těmi většími s výkonem v cenové kategorii kolem 14-15t jsem kdysi pracoval, a jsou fakt těžké a dřívější dvoutakty dosti hlučné. Dnes už to je snad o něco lepší.

doplněno 27.07.10 13:38:

zde varianta "B"k posouzení 4-takt ceskazahrada.cz/...

raadek*
Tento motor neznam, tak ho nemohu posoudit. Zjistete si vyrobce motoru. Jinak cena tohoto krovinorezu je stejna jako samotny motor Honda GX. R.
hodnocení

Radku, já bych to nehrotil, jinak by mi nezbývalo než zakoupit hondu za 10 000,- . Přece jen je to záležitost uvedených dokončovacích prací, a značka odpovídá Vámi uvedenému výberů výrobců, a je to novinka 4T. Ještě nejsem zcela rozhodnutý, opravdu po osobní prohlídce zn. MTD 990 jsem od ní upustil,provední nic moc, tím Vám samořejmě děkuji.

raadek*
Samozrejme je to vaše rozhodnuti, ale doporucim vam se zeptat v nejbližším servisu Husqvarny, jake maji zkusenosti s timto krovinorezem a jestli ho meli vubec v ruce. Ono serizeni vůle ventilů nebo připadna oprava je slozitejsi nez u klasickeho jednoducheho dvoutaktu. Aby vas pak opravy po zarucni dobe nevyšly dráž než je cena Hondy. Jinak dvoutakty kolem 25ccm nejsou zase tak hlučné jak si představujete. Take musi plnit hlukové normy. Jedinou nevyhodou je michani benzinu, ale s michaci nadobou to neni zase takovy problem. Hlavně vam přeju šťastnou ruku při výběru. R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]