Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malování sádrokartonového stropu

Od: kaletat* odpovědí: 6 změna:

Při nanášení barvy Jupol válečkem na strop ze sádrokartonu Při se mi tvoří pruhy. Mám už třetí vrstvu a nevím si rady. Mám použít nový váleček nebo řidší barvu? Jde to vidět hlavně proto světlu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

1x

odhaduji, že je to válečkem. Já také míval v zásadě jeden štetec, jednu štětku a jeden váleček když se objevily na všechno. A on třeba takový lak voďák se mnohem lépe nanáší štětcem k tomu určeným. Zednickou štětkou se také moc dobře nemaluje, to ta kvápno ve sklepě kde na ničem nezáleží a právě tak válečky, těch je více typů mrkni třeba novinky.cz/...

hop®

"kvápno" je krásný! *smich* Ale jinak souhlas a *palec*

marenka*
hodnocení

0x

A co penetrace? Byla? ;)

kaletat*
hodnocení

Penetrace byla.

hanher*
hodnocení

0x

Vyměnil bych obojí.

Základem je dobře promíchaná barva. . .

hop®
hodnocení

0x

Penetrace zbytečná, Jupol zbytečný, stačí klasický Primalex. Pokud malujete zelený SDK v koupelně, musí být víc nátěrů. A pak to nechte uschnout, zebra od válečku i mňau od štětky se vyschnutím ztratí!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]