Nejste přihlášen/a.
1x
Nějaký servis jsem našla:
Taky mám doma vyřazená střešní okna, ale mám k nim špatný přístup, jsou zarovnaná. Asi bych mohla nafotit protikus. Lepší přímo ten servis, nebo se přijít podívat (odkud jste?).
Zkusím tedy nafotit, co mám doma. Ale mladí tu teď nejsou a já to okno nedokážu sama vyprostit.
Nafotím a aspoň změřím ten protikus, co kouká.
Jste zlatá, moc děkuji za Váš čas, prosím nedřete se s tím, to počká, jen se zeptám, toto co jste nafotila, je na rámu nebo na okně?
Na okně.
Zkusím o víkendu hodného pána, co tu blízko bydlí. Ten mi s tím snad pomůže. Jen se prosím podívejte, jestli by to mohlo být ono, nebo jestli to je/není úplná blbost.
moc děkuji všem, podívám se , ale na chaloupku pojedu až příští týden, podívám se jak vypadá ten kus na okně, moje fotka je z rámu
ano při vyklopení okna se to rozpadlo, div, že okno nesjelo ze střechy, asi to nebylo udržované, my jsme to tak koupili a chtěla jsem okno umýt, a když jsem ho otevřela, tak se stalo toto ![]()
0x
to máte pravdu, slitina to je a nevalné kvality, děkuji moc za typ, ještě sehnat šablonu, nebo výkres podle kterého by to udělal, je mi líto ty okna úplně odepsat, jsou pořád pěkná ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.