Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střešní okno

Od: vlastak®

Prosím, kde sehnat, nebo čím nahradit panty( viz fota) na střešním okně Helios, nebo neznáte někoho, kdo to má a umí to vyměnit, vše zaplatím, děkuji :)

Střešní okno
Střešní okno #2

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Napsat o náhradí díly výrobci, nebo dodavateli.

hodnocení

Bohužel firma Helios zanikla :(

hodnocení

1x

Nějaký servis jsem našla:

starekservis.cz/...

Taky mám doma vyřazená střešní okna, ale mám k nim špatný přístup, jsou zarovnaná. Asi bych mohla nafotit protikus. Lepší přímo ten servis, nebo se přijít podívat (odkud jste?).

hodnocení

Děkuji, jste hodná, servis jsme poptávali,už to nedělají, jsme ze severních Čech, kousek od Loun

Zkusím tedy nafotit, co mám doma. Ale mladí tu teď nejsou a já to okno nedokážu sama vyprostit.

Nafotím a aspoň změřím ten protikus, co kouká.

19.03.26 11:24
Střešní okno #3
hodnocení

Jste zlatá, moc děkuji za Váš čas, prosím nedřete se s tím, to počká, jen se zeptám, toto co jste nafotila, je na rámu nebo na okně?

Na okně.

Zkusím o víkendu hodného pána, co tu blízko bydlí. Ten mi s tím snad pomůže. Jen se prosím podívejte, jestli by to mohlo být ono, nebo jestli to je/není úplná blbost.

km
za me ano, vypada ze je to ono, protikus k tomu co je na tazatelove fotce. vypada to na stejny typ okna.
hodnocení

moc děkuji všem, podívám se , ale na chaloupku pojedu až příští týden, podívám se jak vypadá ten kus na okně, moje fotka je z rámu

km
mohl byste taky napsat co s tim vlastne mate. nejaka soucastka pantu se rozpadla, jak naznacuje druhe foto?
hodnocení

ano při vyklopení okna se to rozpadlo, div, že okno nesjelo ze střechy, asi to nebylo udržované, my jsme to tak koupili a chtěla jsem okno umýt, a když jsem ho otevřela, tak se stalo toto :(

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, nechal bych to zhotovit u zámečníka z oceli. Bude to drahé, ale na furt. Takto to vypadá na nějakou zinkovou slitiny, podobně jako kultovní střelky zámků, životnost nevalná a člověk nikdy neví. *smich*
hodnocení

to máte pravdu, slitina to je a nevalné kvality, děkuji moc za typ, ještě sehnat šablonu, nebo výkres podle kterého by to udělal, je mi líto ty okna úplně odepsat, jsou pořád pěkná :)

trtr
To už si musíte poradit. Buďto to udělá ze zbytků a "o kopíruje to", nebo bude chtít mustr, případně celý výkres. Pak bych ovšem cenu usmlouval níže, protože dle výkresu to udělá " každý ".
hodnocení

Jasně, díky moc za pomoc a mějte krásný den :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]