Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Složení převodovky akuvrtačky parkside

Od: babetka

Dobrý den,

poprosím o pomoc,rozsypala se mi převodovka aku parkside,je zde někdo kdo poradí jak poskládat zpět.Posílám fotky a pokud bude třeba ještě dofotím.Nevím kam třeba patří ty 3 malé válečky,příjde mi,že pravděpodobně byly hned jako první na hřídeli sklíčidla,ale to jenom hádám.Moc a moc děkuji za pomoc.

Složení převodovky akuvrtačky parkside
Složení převodovky akuvrtačky parkside #2
Složení převodovky akuvrtačky parkside #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

doplněno 17.03.26 07:44:

Dpatnytodkaz. Pohledej na YouTube našel jsem ale odkaz je na něco jiného

babetka
hodnocení

Zdravím 111,

děkuji za radu,YT jsem zkoušel,ale tenhle případ jsem nikde nenašel, v podstatě bych už jenom potřeboval potvrdit umístění těch 3 kolíku,vypadá to opravdu na to místo kde vyústuje hřídel sklíčidla,protože když to složím bez těch válečků,tak je tam cítit vůle,což určitě není dobře.Děkuji.

bear
hodnocení

0x

Ty tři kolíky se nabízí do toho bílého plastového unašeče do těch žlábků. Ale musel bych to mít v ruce.

Težko říct, zda na ležato na vymezení vůle nebo na stojáka do těch otvorů...

babetka
hodnocení

Děkuji bear,

v té hřideli sklíčidla jsou taky 3 jakoby drážky a vzhledem k té vůli při pootočení sklíčidlem a té vůli bych to spíše tipoval tam.Ten plastový kryt je až na konci převodovky jako víko.Děkuji.

7777

bear - dobrá rada jako vždy, taky je tu dotaz o pečení koláčů, hurá na to.

jm
hodnocení

0x
Máte Facebook? Tam jsou skupiny lidí řešící opravy parkside. Čistě jen tuto značku.
Odkaz by asi při absenci fb nepomohl, musíte se do skupiny přihlásit.

111®
17.03.26 08:48
hodnocení

0x

berry
hodnocení

0x

Já jsem měl firmu která se zabávala opravami akunářadí (v době kdy bylo drahé, ne současné sračky), tyto planetové převody u vrtaček i šroubováků jsou na složení problém i pro zručného mechanika, jsou u toho fígle. při montáži se ty hřídelky a kolečka mažou, nebo lépe lepí hustou vazelinou, aby se při složení nepohla a nemuselo se vše znova. Krámy neporavovat, při současných cenách to snad ani nikdo normální nedělá. Parkside je úplně nejhorší, následuje Hecht.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]