Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se vás prosím zeptat. V plastové/akrylátové vaně mi z rantlu vany spadla žiletka na holení (lehká věc) a udělalo to na dně vany takový vryp viz. foto v příloze. Měl bych to nějak řešit a opravovat? Je to malinký, na délku max 1 cm, hloubku nevím, na pohled to není vidět jen při detailním zkoumáním zblízka pod bleskem.
Je to tam už takto měsíc a nijak se to nemění, lehká žiletka přece nemůže rozbít vanu ne? Voda při napouštění přes to nejspíš neteče, voda neuniká. Mám strach, abych nemusel kvůli tomu měnit vanu nebo je to jen kosmetika a nemusím to vůbec řešit?
Děkuji moc za uklidnění
chtěl bych se vás prosím zeptat. V plastové/akrylátové vaně mi z rantlu vany spadla žiletka na holení (lehká věc) a udělalo to na dně vany takový vryp viz. foto v příloze. Měl bych to nějak řešit a opravovat? Je to malinký, na délku max 1 cm, hloubku nevím, na pohled to není vidět jen při detailním zkoumáním zblízka pod bleskem.
Je to tam už takto měsíc a nijak se to nemění, lehká žiletka přece nemůže rozbít vanu ne? Voda při napouštění přes to nejspíš neteče, voda neuniká. Mám strach, abych nemusel kvůli tomu měnit vanu nebo je to jen kosmetika a nemusím to vůbec řešit?
Děkuji moc za uklidnění
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
Já bych to nebrousil, jen se poškodí okolní povrch. Bude se v tom držet bordel, pokud vám do vadí, vyčistil bych to, vtlačil tam kapku opravného tmelu a plastovou stěrkou setřel, aby se pouze bez přesahu vyplnila samotná dírka,
tomas
dobře, děkuji. Takže to nemusím nějak řešit a ani patlat nějakým opravným akrylátovým tmelem? Mě to nevadí, vidět to skoro není, jen hodně zblízka, ale jde mi o to, aby vana třeba díky tomu nějak nepraskla, netekla atd. Díky
clas®
Pokud by byl vryp ostrý, tak bych to opatrne zabrousil šmirglem. Aby vana tekla, to by vam tam muselo spadnout kladivo nebo květináč. Samozrejme jsou i opravné sady, ale ne na drobné poškození. heavenshop.cz/...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]