Nejste přihlášen/a.
Mám v domě zdi, které nejsou úplně rovné, resp. finální úprava není rovná - část byla napriklad v minulosti vyštukována hlubším štukem, část jemnějším, různé záplaty po tmelení atd. Napadlo mě, kdyby se dala sehnat nějaká interiérová barva, která by v sobě měla nějaká hrubší
zrníčka, které by pomohly skrýt tyto nedodělky. Hrubou omítku mám docela rád. Ano, nejlepší by bylo vše znovu vyštukovat. Do toho se mi ale nechce. Lze sehnat nějakou barvu, která by byla hrubší obdobně jako třeba fasádní omítky a bylo by možné aplikovat normálně štětkou nebo válečkem? Děkuji za případné rady a nápady.
zrníčka, které by pomohly skrýt tyto nedodělky. Hrubou omítku mám docela rád. Ano, nejlepší by bylo vše znovu vyštukovat. Do toho se mi ale nechce. Lze sehnat nějakou barvu, která by byla hrubší obdobně jako třeba fasádní omítky a bylo by možné aplikovat normálně štětkou nebo válečkem? Děkuji za případné rady a nápady.
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]