Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osobní váha - kterou?

Od: asta* odpovědí: 7 změna:

Nevíte někdo, jakou osobní váhu si má člověk koupit? Max. do 500,-Kč! Mají smysl váhy s měřením tuku,..., nebo ty klasické - mechanické jsou lepší? Jako případně značku? Díky za rady :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Čas od času bývá nějaká akce v marketech. Mechanická není tak přesná, jako digitální. Ale tuk fakt nezměří! To je jen komerční fígl. *klik*Do Heureky zadejte - osobní váha - a zkoukněte, co nabízejí a za kolik. A tam bývají také akce. heureka.cz/...

lucinkaf*
hodnocení

2x

nejlepší je obyčejná za pár stovek, která ukáže jen ty zoufalé kilogramy. Tuk a podobné neřády si člověk může většinou nechat změřit třeba v lékárně. Akorát jsem při výběru měla podmínku, aby byla digitální. Mám obyč od ETA a funguje spolehlivě (někdy bohužel) už několik let...*klik*

Mám tuhle eta.cz/... a dělají se v několika provedeních...Jsou tady eta.cz/...

Jinak na e-shopech mívají lepší ceny...

lidus*
hodnocení

0x

Sice nevím, jakým způsobem by byla schopná váha změřit tuk ale jistě bych takovou zavrhla. Mám klasiku 30let starou a váží bezchybně, sestra má stejnou a když nestojí rovně )v paneláku moc rovná podlaha není) tak váží +- 2 kg. Dcera má digitální je spokojená, no pro mě vzhledem k tomu, že nesvedu postát než se displej ustálí není. Každá liška chválí svůj ocas a s tou váhou to bude podobně.

rv*
hodnocení

0x

Chcete-li, aby vám dlouho vydržela, berte tu s velkým rozsahem. Některé jsou jen do 120 kg a až trochu povyrostete, tak se nezvážíte.

lucinkaf*

ježiš, 120 kilo, to sand ne:D A pokud přece, volila bych právě jen tu 120kg, aby na mě pak pořádně řvala eror a nutila mě něco s tím dělat*smich*

radi*
hodnocení

0x

Váha samozřejmě tuk změří, vč. objemu vody v těle, ale do 500 kč těžko... máme zn. TANITA, už několik let a měření jsme porovnávali i s profi přístroji a max. spokojenost... jsou např. zde vahy-eshop.cz/...

hodnocení

0x

na trhu se nabízí i velký výběr tohoto artiklu. Ze široké nabídky bych si vybrala na netu na www.hledejceny.cz nebo www.heureka.cz pro mě cenově nejdostupnější. Zásada je, vážit se vždy nejlépe po ránu a na stejné váze. Jen tak můžeme porvnávat naši skutečnou váhu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]