Nejste přihlášen/a.
0x
Doporučuji zavolat vašemu dodavateli a říct co se stalo, jinak můžou podezřívat s podvodu.
Z koho čeho? Citace:
Správné psaní není jen otázkou známek nebo školních diktátů, ale také vizitkou každého člověka v pracovním i osobním životě. Text plný chyb může působit neprofesionálně, ať už jde o e-mail, příspěvek na sociálních sítích nebo oficiální dokument. Proto má výuka pravopisu v českém školství dlouhodobě důležité místo.
No jasně, pojistka proti magnetu. A je schválně provedená tak, aby s ní mohl každý (i děti) libovolně manipulovat bez použití jakéhokoli náčiní. A třeba i omylem. ![]()
hujerbratr - Že byste se místo buzerování za pravopis třeba alespoň pokusil odpovědět na otázku? To je totiž smysl téhle poradny. Nebo o té věci nemáte tušení a chcete jen ukázat, jak jste (na rozdíl od tazatele) vzdělaný?
ben - ale já si to na rozdíl od "hujerbratra" nemyslím
, jen jsem svou odpověď nešťastně formuloval. Chybu občas může udělat každý a může to být třaba i prfesor češtiny. Bohužel se to tady po určité době už nedá napravit. Jen jsem chtěl upozornit, že v téhle poradně není pravopis (navíc jediná drobná chyba) to, co by bylo podstatné a nutné kritizovat.
Jelikož to není poprvé- a není to překlep -a když se někde prezentuji, tak si aspoň zapnu kontrolu češtiny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.