Nejste přihlášen/a.
Před vánocemi jsem sháněla elektroopravny na opravu myčky.Paní na info mi řekla, že potřebují znát z dokumentace při prodeji nějaké technické údaje, ví někdo, jaké...jsem tomu nerozuměla.Díky
2x
Myčka Electrolux tady , Beko zde , a třeba ještě Whirlpool ... a teď prozraťte tu svou myčku, alespoň výrobce, protože ...
umístění se liší podle typu spotřebiče. Obvykle jsou uvedeny tyto možnosti: Na spodní části nebo zadní straně spotřebiče. Na boční straně nebo uvnitř dvířek (například u praček nebo myček). Taky na vnitřní boční stěně (u ledniček) ...apod.
doplněno 05.03.26 18:50:
Více informací najdete třeba tady , nejlepší při zajišťování opravy je zaslání fota výrobního štítku
pro trtr
Stačilo by vyfotit, to co mám v dokumentaci, tam to mám neporušeně uchované.Jedná se o ty barevné grafy či stupnice?
U myček většinou bývá potřebný štítek nalepený na hraně dvířek. Tudíž otevři myčku a prohlédni dvířka, co najdeš tak vyfoť. To servis zajímá, nic jiného.
Tak to je přesně to, co nemám, je to vymyté, to není v záruce, jak na obrázcích, co mi jeden odpovídající posílá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.