Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dražice vs MORA

Od: dragoncz®

Zdravím. Potřebuji vyměnit bojler, teď mám Dražice, ale v nejbližší prodejně mají MORA. Jakou máte zkušenost, jak si vzájemně stojí kvalitativně?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

vzal bych dražice

hodnocení

2x

Dražice byly odedávna nejkvalitnější bojlery. Pokud se nic nezměnilo, bral bych jedině Dražice. Jedná se o kvalitu, ne o prodejnu.

hodnocení

Děkuji, myslel jsem si to, ale rději se zeptám.

hodnocení

0x
Za srovnatelnou cenu se dnes prodávají i nerezové bojlery, pokukoval jsem po nich, ale zkušenost s nimi nemám.

jm
hodnocení

0x
Poslední 3 brojlery Dražice jsem všechny po 3-4 letech reklamoval. Příruba rezavá, topné těleso u jednoho spálené po necelých 3 letech.
Už to nejsou spotřebiče na desetiletí.
Také se dívám po novém a Mora je za polovinu ceny.
Bohužel ale musíte koupit nové držáky a mají prý jinou rozteč, podle jednoho prodejce. To bych musel velmi komplikovaně řešit stávající stav ..

km
hodnocení

0x

asi bych řešil taky to, jestli má stejnou nebo jinou rozteč držáku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]