Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem použít prvně v životě plynovou troubu. Je to takový ten typ, který musíte zapálit zapalovačem nebo sirkou. Použila jsem výsuvný zapalovač. Zapálilo to, ale plamínek byl vidět jen někde uprostřed trouby, nikoliv i na okraji jak by měl a trouba hřála minimálně, tak jsem ji vypnula. Poradí někdo jak na plynovou troubu? Děkuji.
2x
Takové trouby ještě jsou? Otočit kolečko na maximum (unikající plyn je slyšet nejhlasitěji), držet zamáčké a přiblížit sirku. Občas to při zapálení blafne, tak se nelekněte a tlačítko držte dál až se zahřeje od plamene pojistka.
Já taky tohle bafnutí zaplynovaného prostoru nemám rád. Takže jsem předloni pomáhal i elektrickému zapalování, nemohl jsem posllouchat jak prská a přitom plyn syčí dokud to neblafne. Vloni si to opravili, takže to zapalovalo hned a že jsme nevzali zapalovač jsme zjistili až když jsme chtěli zapalovat svíčku.
Ale troubu jsme rovnou vzdali, s tím nikdo z rodiny neumí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.