Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dveřní zámek

Od: emil
Dobrý den, jde někde sehnat díl do zámku viz obr. 1. Děkuji za odpověď
Dveřní zámek
Dveřní zámek #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Před týdnem jsem rovněž opravoval shodné. Plastové vchodové dveře, zaseknutý zámek, vadné kolečko. To kolečko se sehnat nedá. Jinak v odkazu posílám kontakt na firmu, jež dodává celé tyto zámky. Existuje jich více druhů a rozměrů. Zakoupil jsem uvedený, který mi vyhovoval. Je nutné proměřit rozměry původního zámku, aby nebyly nutné další úpravy. Vzhledem k tomu, že to vše mám ještě "v havě"tak uvádím, co je nutné změřit a zkontrolovat v obrázku prodejce pro potřebný typ. Vzdálenost osy hřídele kliky a fabky od kraje (v mém případě 45), rozteč osy kliky a osy fab (92), provedení lišty k hákům, jestli plochá, nebo U, rozměry (v mém případě 6/24/6/2 - lišta U), vzdálenosti háků od osy kliky (A,B) (v mém případě-B001). Všechny tyto údaje prodejce jsou v tabulkách v odkaze. Dodání do dvou dnů, vše "klaplo", montáž bez problémů. Prodejce doporučuji. Můj zámek tedy je ten v přiloženém odkaze- AS 2500 SLT0Q P6/24-45-92-8 B001. A cena s dodáním cca 1300,- Kč. Vyměnil jsem preventivně i vložku, která byla už stará a mírně se "kousala". U té je zase nutné změřit přední a zadní délku od čelního okraje po osu závitu upevňovacího šroubu.

AS 2500 SLT0Q P6//...

ddd
hodnocení

0x

To by mělo být z plastovejch dveří nejspíše. Zajděte do zámečnictví s celým zámkem a kupte nový. Prodávají ho i ve zkrácené verzi, bez těch táhel. Tohle je na vyhození, i jako náhrada.

pecenkav
hodnocení

0x

sezamcz.cz/... zkus se zeptat tady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]