Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti z realitní kanceláři

Od: katka89
Dobrý den, ráda bych slyšela názor někoho nestranného, jestli jste se nesetkali se špatnou zkušenosti s jakoukoliv realitkou
My odcházíme s dcerou od partnera, takže člověk kouká po bytech a týden co proběhl se mi ozvala vážená paní makléřka a při sdělení informace, že už mám téměř dítě co půjde do školy tak mě úplně sdělila že sice tam ještě bydlí nájemnice ale vlastně ona vůbec neví jestli já s dítětem mám nárok na prohlídku a kdo ví jestli se mě ještě ozve.
Já bych ještě chápala, že majitel daného bytu e boji malých dětí aby to nezničili apod ale myslím si že se měli chovat slušně, může se člověk v takovém případě i na danou osobu stěžovat
Všem děkuji za konstruktivní komentář
Hezký den

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Takže si v podstatě chcete postěžovat. Nejsem realitka a po špattných zkušenostech s nájemníky už ani nejsem majitel nájemního bytu. A ano, špatné zkušenosti mám jak s realitkou, tak s nájemníky. Lidi jsou zkrátka svině. Jak mezi těmi, co byty pronajímají, tak mezi těmi, kteří si je pronajímají.

Poslední zkušenost z druhé strany barikády: Do zrekonstruovaného bytu si nájemnice pořídila psa a v půlce bytu tím zlikvidovala podlahy, v kuchyni poškodila linku a pracovní desku. Po téhle zkušenosti odmítáme domácí mazlíčky, zákon / nezákon. Pokud má Vaše makléřka podobný zážitek s matkou samoživitelkou, vůbec se nedivím, že jedná jak jedná.

Stačí Vám to takhle?

katka89
hodnocení

A to že mám dítě automaticky znamená že jsem samozivetelka co neuplati pronájem?
Bože

Já něco takového psal? Ta makléřka něco takového říkala?

Ono to, že jedna nájemnice neuhlídala psa, znamená, že každý pes rozkouše každou podlahu? Ne. Jen jsem psal, že kdo se jednou spálí, podruhé na kamna holou rukou nesahá. Byť by byla studená.

Ale zřejmě jsem se nespletl. Přišla jste si postěžovat, jak je svět zlý... A v tom Vám dávám za pravdu.

k2
hodnocení

0x

Asi nechapu otazku.

Opravdu cekate, ze Vam nekdo odpovi, ze se nikdy nesetkal se spatnou zkusenosti s jakoukoliv RK? To je snad proti vsem statistikam. Chapal bych snad jeste otazku na zkusenost s konkretni RK.

To na koho, kde a proc si vlastne chcete stezovat nechapu uz vubec...

doplněno 14.02.26 16:13:

To se Vas to: "chování, s jakým semnou hovořila" tak hluboce dotknulo? A kde si tedy chcete stezovat (poradte.cz nepocitam) a ceho tou stiznosti chcete dosahnout?

katka89
hodnocení

Na chování, s jakým semnou hovořila
A někoho poslat div ne dohaje a říct že vůbec nemám nárok na prohlídku skrz dítě normální asi nebude, ale dle Vaši odpovědi to je jistě v pořádku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]