Nejste přihlášen/a.
doplněno 13.02.26 16:55: Pro informaci, jedná se o podavač pelet č.2 do hořáku kotle Ponast 11.1, v provozu od roku 2021/22 ..
doplněno 13.02.26 21:52: Případně nemáte někdo tuto převodovku poškozenou, kterou můžete za nějaký obnos postrádat?
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
miso®
0x
Na ocelové tyče vhodnej dĺžky a priemeru (napr. závitovky) vytvoriť na jeden koniec vhodné háčiky a na druhý koniec nasmrkať samorezné vruty. Samorezkami sa zavŕtajte do gufera a ťahajte.
Zalisove noveho napr. za pomoci gola orechu patričného priemeru a vhodného predĺženia.
Zalisove noveho napr. za pomoci gola orechu patričného priemeru a vhodného predĺženia.
Díky, jen ještě doplním rozměr gufera, tedy 12x20x7, poměrně malé.
Ještě jsem myslel použít závitník M16 (závitovou tyč M16), vešroubobat jej do gufera..za guferem prostor je ..a táhnout. Nevím, jestli je to schůdné..
Ještě jsem myslel použít závitník M16 (závitovou tyč M16), vešroubobat jej do gufera..za guferem prostor je ..a táhnout. Nevím, jestli je to schůdné..
miso®
Njn fotky skresľujú. Závit by som do neho asi nerezal, bál by som sa, že mi časti gufera napadajú do prevodovky. Asi by som sa snažil nejak zaháknuť o gufero zo spodu, ak je tam medzera a nástroj s háčikom následne zaistiť zašprajcovaním zbytku voľného priestoru diery. Možno sa pošťastí zohnať doma nejaké kusy ocele vhodných rozmerov, ktoré bude stačiť trochu poštekliť brúskou a zváračkou. Existujú síce priamo sťahováky ložiska za vnútornú dieru, ktoré používajú systém rozvernej kleštiny. Zložitejšia výroba či nákup daného prípravku (i zjednodušenej verzie postačujúcej pre gufero) môže podľa mňa zabrať aj viac času ako rozborka. Neviem to z fotky posúdiť.
Rozborka má zase výhodu v tom, že Vám umožní dôkladne upratať čurbes v prevodovke.
Rozborka má zase výhodu v tom, že Vám umožní dôkladne upratať čurbes v prevodovke.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]