Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hadice k myčce

Od: kl

Teče mi hadice v místě šipky u toho pohyblivého spoje

zřejmě to zmrzlo, půjde to nějak opravit? Netuším jak to vypadá na straně u vestavěné myčky jestli je tam nějaký Šroubení ale asi ne když to je Aqua stop hadice tak to nepůjde asi tak Stando vyměnit ta přívodní hadice - co myslíte?

zajímá mne zejména co je v tom krámu a jestli to jde nějak opravit nebo uříznout a to bych tam musel dát hadičník na 3/4"A hadicovou sponu...

edit: I když teda zdá se že by to mohlo jít nahradit obyčejnou hadicí k pračce, protože to vypadá na mechanickou verzi a na druhém konci by měla být zaslepená podle tohoto obrázku? shop.electrolux.cz/...

Hadice k myčce

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Změříš délku hadice, při té příležitosti se podíváš, jestli konec u myčky je přímý nebo pravoúhlý a koupíš hadici novou. Buď s funkcí Aquastop (600 Kč+ )nebo obyčejnou (100 Kč+). Mezi pračkovou a myčkovou hadicí není rozdíl.

Přesně tak, ale napřed bych zkusil tu převlečnou matku s citem dotáhnout.

Mnohdy ta nejjednodušší řešení bývají ta správná *palec*. Sice mi zkušenost říká, že nedotažená hadice teče "o patro výš", než je šipka, ale kdoví, jak je to tady vymyšlené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]