Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Když jsme dostavěli dům, postavil se zahradní domek na nářadí, všechen možný bordel a hlavně jako moje malá vytápěná dílnička.
Peněz nebylo nazbyt a hlavně jsme měli za hubičku parádní palubky tloušťky 2cm. Domek se postavil, stojí dodnes a palubky nejsou nijak zničené a mají pořád pěknou barvu. Jen ale už chceme aby byl domek ve stejném duchu jako rodinný dům.
Prosím poraďte, jak udělat fasádu, tak abych nemusel sundavat palubky, ale aby fasáda nepraskala.
Za konstruktivní rady děkuji ![]()
4x
Jen podle toho, jak jsem pochopil Váš popis, nikoliv jak skutečně vypadá Vaše chatka.
Očistit řádně palubky. Na ně řádně nalepit pěnou polyš o síle od 3cm. Pak klasicky lepidlo, perlinka, lepidlo, penetrace omítka.
Super, děkuji za odpověď.
Já jsem počítal s tím, že to bude stejné, jak píšete, ale neustále v okolí poslouchám, jak mi bude praskat omítka, že palubky pracují atp... přitom jsem počítal, že bych dal i perlinku 2x (možná je to blbost)... Takže myslíte, že by to mohlo fungovat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.