Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chtěl bych si pořídít novou vestavěnou myčku 60 cm,jelikož bydlím sám tak se mi myčka vyplatí jelikož než začne téct teplá voda do dřezu tak je cca 6L studené vody pryč a než napustím horkou vodu do dřezu tak další cca 3 až 4 L takže si myslím že se mi vyplatí myčka v lince mám vše připraveno na vestavěnou velkou myčku.
Mám v hledáčku 3 myčky cena vše do cca 15 000 kč odkazy posílám a jestli mohu poprosit o recenze nebo někoho kdo má myčky doma datart.cz/...
Nad Haier uvažuji hodně ale značku spíš moc neznám a co jsem četl recenze tak je jich málo a ze zahraničí negativní takže se spíš přikláním k Whirlpool a nebo Bosch ale u Bosh se mi nelíbí ty tlačítka nahoře nevím jak dlouho vydrží a celkově má jen dvě ramena místo tří co má Whirp a ta zase má lepší kolejnice atd,každá z nich má své něco takže prosím nějáké recenze atd a taky jestli se bude muset něják upravovat sokl mám ho vysoký cca 10 cm,děkuji.
0x
Vyhnul bych se hlavně BEKO. Často se kazí elektroventil s hadicí k napouštění. AEG bych se taky vyhnul, když jsem měl doma od nich pračku. Druhou mám Whirlpoolku a daleko lépe se na ní mění ložiska nežli na AEG, kde je na to dost blbě systém plastových šroubovacích domků.
Myčku mám Bosch a krom opravy elektroniky za těch x let, tak šlape bez závad dodnes.
0x
Mam alebo som mal 3 x Bosch, bez problemov a zasahov servisu. Na jednej som menil asi po 7 rokoch pruziny dvierok, po 12 rokoch som ju predal ako fungujucu. Dalsie dve mam na chate a doma, tiez bez poruch, 5 a 3 roky tusim.
U Bosch si mozete vybrat medzi malym displejom hore (cca 15 cm vyska) alebo modelom, kde je vpredu len doska a ovladanie sa ukaze az po otvoreni dvierok.
0x
No každopádně nejdu do značky Haier má tady špatné zastoupení co se týče servisu atd, ještě prostuduji Bosh hlavně co má + 5 let záruku místo dvou let takže akce a pročtu víc recenzí to sáme whir
0x
0x
Stir má pravdu 60 cm myčka je pro jednoho člověka nesmysl.(možná i ten menší model).Budte potřebovat hordu nádobí a čekat k tomu abyste myčku zaplnil a mohl zapnout.Pokud Vám mytí nádobí dosud nevadilo a řešíte to jen kvuli dlouhému nátoku teplé vody.Na to mytí si ohřejte 1-2x vodu v rychlovarné konvici a umyto je ve vařicí hned.A věřte pokud jste sám že to je nejlevnější řešení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.